Mozgássérült vagyok,1 bottal járok. Nem tudom magam elfogadni,hogy kell ezt feldolgozni,mert azt mondják fel kell dolgozni ,hogy???
Figyelt kérdés
Szégyenlem a rokkantságom.Van így valaki?#Mozgássérült,fogyatékos
2020. szept. 6. 06:42
1/10 anonim válasza:
Ne szégyeld. Próbáld kihozni a helyzetből a maximumot. Mások meg rákosok, szívbetegek, rosszak a fogaik, stb.
2/10 anonim válasza:
Lehet a 'Maratont' nem Te nyered és akkor mi van? Fogd fel úgy h. a botod egy elegáns kiegészítő és a képzeleted attól szárnyalhat.
3/10 qkker1 válasza:
50 évesen sántultam le /bokatörés, lábszártörés, elfertőződött a műtét után/. Egyszerűen gondolj arra, hogy szarabb is lehetne, és örülj, hogy csak ennyi a bajod!
4/10 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm.Jövőhéten megyek Pszichiátriára,
2020. szept. 22. 09:15
5/10 anonim válasza:
Én a magam részéről inkább nem megyek sehová azóta, hogy bot van. Dolgozni még igen, de oda muszáj. Akkor igazán rossz, ha előtte pár évvel még semmi sem volt, most meg ez a nyomorékság.
6/10 anonim válasza:
Nagypapám a Don kanyarban elvesztette az egyik lábát. Előtte élsportoló volt, így ezzel oda lett az egész karrierje eltervezett élete. Műlába lett és egy botot is használt a járáshoz. De büszke volt, hogy túlélte a háborút, és lett családja, gyerekei, unokája, focimeccsekre járt, kirándulni, minden nap rengeteget sétált, 75 éves koráig dolgozott, még autót vezetni is megtanult, és meg fogsz lepődni de még a nőknek is tetszett, a stílusos öreg úr a kalapjával és botjával. Nehéz dolog, de a te döntésed mit gondolsz magadról. A környezeted nem az alapján ítél bottal jársz e hanem az alapján mit sugárzol belülről. Nagypapám hiába volt papíron hadirokkant, ő teljes értékű embernek kezelte magát, és így a környezete is annak látta. Én nagyon büszke vagyok rá. :)
7/10 anonim válasza:
Gondolj arra hogy a filmekben a leg elegánsabbak is bottal járnak vagy az inteligensebb karaktereknek mozgásszervi problémája van és ők is bottal járnak
8/10 anonim válasza:
7:
Ez azért elég sovány vigasz, nem gondolod...?
10/10 anonim válasza:
A te döntésed, hogy csak sánta leszel vagy pszichiátriai beteg is. ;)
inkább próbáld ki az agykontrollt. Tudom sokak szerint hülyeség, de adhat egy reményt ami talán többet segít mint a pszichiáter bogyói.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!