Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mekkora bajban van az anyám?

Mekkora bajban van az anyám?

Figyelt kérdés

Brazíliavárosban élünk anyámmal,ő inszomniára fenobarbitalt szed, (Brazíliában még mindig sokat használják ezt az elavult szart) napi 400 mg adagot.

Minden nap egész nap álmos,szédül,fáj a feje,ataxia van,esik össze vissza,sokszor nincs magánál és lefogyott 54 kg ról 40-re. Akut fenobarbital mérgezés lehet ez? Az orvos azt mondja,hogy migrénje is van,attól van. Én egyet beszedtem a fenobarbitalból,éreztem,sokkal erősebb mint a Xanax...

ma 04:30
A kérdező szavazást indított:
Akut fenobarbital mérgezés
Akár halálos is lehet
Minden rendben van,mert az orvos azt mondta
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mérgezésnek nem mérgezés, de elég súlyos panaszok ezek.

Kérdés, hogy anyukádnak csupán inszomniája van, vagy esetleg megbújik valami más is a háttérben ami esetleg ezeket a folyamatokat fokozza? Ezt ki kell vizsgálni és ha csupán gyógyszer mellékhatásról van szó akkor gyógyszeren változtatni kellene.

ma 05:43
 2/2 anonim ***** válasza:
A mája hogy áll? A gyógyszer mellékhatása lehet álmosság, hiszen altató-nyugtató hatása miatt is adták régen.
ma 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!