Par napja ovszer nelkul cumiztattam egy drogos prostinal. 1973 ban szulettem, gondolom megkaptam akkor meg a himlo elleni vedooltast. Mekkora esely van arra hogy a szajabol elkaptam valami betegseget?
Hívre szinte semmi. Oràlis úton elvileg terjedhet ha nyílt seb van a szàjàban. De erre bejegyzett példa nincs. Egy reddit poszt van ahol OP anoním módon ezt àllítja, azt meg el kel osztani 2-vel.
Szóval attól ne félj. A többitnem tudom.
Amúgy a fix módja hogy megnyugodj az csak a teszt.
Így herpeszt, HPV-t tud csak tovább adni. Ezekkel ma már eléggé fertőzött a felnőtt lakosság.
Pl.
"Az Epstein Barr vírus (EBV) egy olyan herpeszvírus, amelyben világszerte a lakosság több mint 90%-a fertőzött."
"A humán papillomavírus (HPV) egy gyakori szexuális úton terjedő fertőzés. A szexuálisan aktív férfiak több mint 90 százaléka és a szexuálisan aktív nők 80 százaléka élete során megfertőződik HPV-vel."
Pár nap alatt már lazán kimutatható.
Legközelebb legyen eszed és ne menj drogos prostikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!