Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A drogos lányok tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A drogos lányok tényleg belemennek pl egy cumiba adok nekik egy kicsit? 20f

Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Tuti
2018. júl. 20. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
47%

Ha kella cuccra a pénz tut

Reqiem egy államért

Nagyszerűen be mutatja mire nem képes egy drogos luvnya ha kell az anyagra a lóvé

24N

2018. júl. 20. 10:37
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Álomért (bocsi javított a telo nem figyeltem)
2018. júl. 20. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem csak a drogos lányok. Viszont csak ha kokainod van. Fűért, meg más olcsó sz*rokért senki nem fog lecumizni.

[link]

2018. júl. 20. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Megmutassam ezt a kérdést a rendőrségnek?
2018. júl. 20. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Van aki fűért is megteszi.
2018. júl. 20. 10:54
 7/9 SZücsöm ***** válasza:
43%
Bár az olyanok úgy is néznek ki hogy még ha ők fizetnének se nyúlnék hozzájuk.
2018. júl. 20. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
7es. Te se lattal meg drogost! Eleg sokat ismerek, egyikrol se mondanad meg hogy az, sot valoszinuleg jobban is neznek ki mint te! Eleg sok top kategorias lany szeret elni valamilyen droggal ha buli van.
2018. júl. 20. 11:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Én Kőbánya legalja részének határán dolgozom. Illetve az egyik hely ahol dolgozom. Itt a szakadtak egy kis bioért is lepippantanak, akár még fényes nappal is. Nekik már mindegy.

A colas csajoknál meg alap, hogy szopnak. Kb. felszippant fél grammot és még otthonra kap kb. 1 grammot, akkor gyakran náluk alap, hogy cumizzanak. De most a legolcsóbb is 18k mostanra. Náluk is szebb és igényesebb is ki fel fog fújni durván a feléért. Ha csak annyiról van szó.

De nem kell hozzá drogosnak lenni. Egy részeg lány is gyakran sok mindenre képes. Tapasztaltam én már hajmersztő dolgokat a pesti éjszakában. Csak egy példát mondjak, egy lány akit láttam, hogy nem rég szakadt le a barátnőitől és így az egész társaságról volt képem. Szóval nem valami szakadt proli csürhe volt. A lány elázva kért tőlem pár ezret taxira, meg mondogatta, hogy szarul is van. Poénból mondtam, hogy egy csókért segítek. Ő azonnal komolyan vette, de én elfordítottam a fejem. Utána meg már a nadrágomnál matatott. Mondtam, hogy tessék itt van, segítek csak ilyet ne csináljon többet. Eszem ágában nem volt kihasználni a helyzetet. De rengeteg mindent láttam már sajnos. Ismerősnél a leglehangolóbb, akiről mindenki azt mondaná, hogy rendes és értelmes lány.

A lényeg, hogy eleget tapasztaltam már életem során, hogy leperegjenek rólam mikor pl. itt is néhányan bizonygatják saját és nemük milyenségét. "Nekem ne! Én is ebből élek."

2018. júl. 20. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!