Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A drogos lányok tényleg belemennek pl egy cumiba adok nekik egy kicsit? 20f
Ha kella cuccra a pénz tut
Reqiem egy államért
Nagyszerűen be mutatja mire nem képes egy drogos luvnya ha kell az anyagra a lóvé
24N
Nem csak a drogos lányok. Viszont csak ha kokainod van. Fűért, meg más olcsó sz*rokért senki nem fog lecumizni.
Én Kőbánya legalja részének határán dolgozom. Illetve az egyik hely ahol dolgozom. Itt a szakadtak egy kis bioért is lepippantanak, akár még fényes nappal is. Nekik már mindegy.
A colas csajoknál meg alap, hogy szopnak. Kb. felszippant fél grammot és még otthonra kap kb. 1 grammot, akkor gyakran náluk alap, hogy cumizzanak. De most a legolcsóbb is 18k mostanra. Náluk is szebb és igényesebb is ki fel fog fújni durván a feléért. Ha csak annyiról van szó.
De nem kell hozzá drogosnak lenni. Egy részeg lány is gyakran sok mindenre képes. Tapasztaltam én már hajmersztő dolgokat a pesti éjszakában. Csak egy példát mondjak, egy lány akit láttam, hogy nem rég szakadt le a barátnőitől és így az egész társaságról volt képem. Szóval nem valami szakadt proli csürhe volt. A lány elázva kért tőlem pár ezret taxira, meg mondogatta, hogy szarul is van. Poénból mondtam, hogy egy csókért segítek. Ő azonnal komolyan vette, de én elfordítottam a fejem. Utána meg már a nadrágomnál matatott. Mondtam, hogy tessék itt van, segítek csak ilyet ne csináljon többet. Eszem ágában nem volt kihasználni a helyzetet. De rengeteg mindent láttam már sajnos. Ismerősnél a leglehangolóbb, akiről mindenki azt mondaná, hogy rendes és értelmes lány.
A lényeg, hogy eleget tapasztaltam már életem során, hogy leperegjenek rólam mikor pl. itt is néhányan bizonygatják saját és nemük milyenségét. "Nekem ne! Én is ebből élek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!