Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogatlan prosti=drogos prosti? (SOS, többi lent)
Voltam regnap egy prostival,a fotón szép volt,és amikor elmentem hozzá is,viszont amikor már meztelen feküdtem az ágyán,akkor láttam hogypont az elsülső tépőfogainak nagy része hiányzott(20 éves lány,és lakásos,igényes lakás)
Bevallom mivel tiszta volt kinyaltam,viszont ha a fogai a hernyótól mentek tönkre,akkor a puncija kinyalásától nem lesz bajom?
Hát ha igazak az elég sok forrásból hallott értesüléseim,miszerint a lakásosoknaknincs stricijük,hanem inkább valami testőr féleség,akkor nem hinném.
De elfogadok valamivel komolyabb választ is,mindenesetre köszönöm!:)
A drogtól semmi bajod nem lesz, a fogát meg lehet azért verték ki hogy jobban tudjon szopni :D Vagy csak nagyon egészségtelenül él (cigi, sok kávé, rengeteg cukor, cola- ezek mind roncsolják a fogakat), bár beteg attól sem leszel.
Beteg csak akkor leszel ha előtted egy fertőző kuncsaft is kinyalta, vagy rosszabb esetben gumi nélkül tolta... Vagy ha a lánynak alapból van valami nemivetegsége. A fogairól ítélve- már amennyiben nem kiverték- nem lehet túl egészséges a szervezete...
Szexi volt,szép és ügyes,nem az volt a baj hogy nem volt foga(legalábbnem harap meg véletlen sem)
Hanem az hogy vajon MI MIATT nincs foga,ez itt a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!