Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresi fel a legtöbb kapcsolatban levő férfi egy prosti társaságát? Mit nem kapnak meg otthon?
Mit nem kapnak meg otthon? Puncit.
A legtöbb ismerősöm, akiről tudom, hogy gyakran félre jár maximum havi 1db együttlétre számíthat (van akinél évi 2-3 van), az is olyan, hogy "nesze, szétteszem a lábam, rendezd le, de gyorsan".
Eszméletlen mennyiségű kapcsolatból teljesen hiányzik az intimitás, főleg a gyerekek megszületése után.
Feltehetnem a kérdést úgy is, hogy ők mit nem adnak meg a nejuknek, hogy hanyagolja őket.
Azonkívül sokakat csak a farkuk hajt, soha senkihez nem képesek hűségesek lenni.
Pl.egy csomó fétis van amit a feleseg nem tesz meg
Taposas,csizmafetis,vagy egy szimpla anal,sorolhatnam
Nem szakító ok?
Volt egy kapcsolatom, ahol a végén csak farkas pózban szexeltünk (értsd, én ültem a lyuk előtt, és vonyítottam). Szóval nem, nem volt szex, mert nem kívánja, mert nem most, mert fáj a feje, mert bármi.
De a megcsalás az főbenjáró bűn lett volna, többször kijelentette, hogy azonnal repülök, ha megteszem.
A végén szakítottam, de nálunk nem volt gyerek, nem volt közös vagyon, egyszerű volt a helyzet.
Ugye nem gondolod, hogy az a nő, aki fél évente 1x fekszik le a férjével az ettől még eltűrné, hogy az félrejárjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!