Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire lenne szánalmas, ha belemennék?
Elég nyitott vagyok, ha a szexről van szó, 15 éve vagyunk együtt a feleségemmel, máig szexelünk.
Mindig meg szoktuk beszélni, hogy kinek milyen vágyai, igénye van, azért ennyi idő alatt kedvet kap az ember dolgokhoz.
Eddig is tudtam, hogy szereti az orális szexet adni, viszont tegnap este felmerült, hogy van egy olyan titkos vágya, hogy több férfit szeretne, de legalább kettőt.
Nem mondtam rá semmit, de lehet belemennék.
Nem tudom, lehet később megbánnám.
Egyáltalán mennyire vágynak erre a nők?
Hát ez az, hogy ha belemegyek lehet úgy fognám fel.
Ezt nem látja előre az ember.
Jó, most nem azt mondta, hogy ha nincs, akkor elválik.
Azért lehet erről normális, kulturált módon is beszélni.
Elmondta, én örülök neki, hogy őszinte.
Hát én két férfivel kipróbálnám. De a párom nem ment bele. Már hogy ő meg plusz egy pasi. Pedig csak felvetettem a témát neki mosolyogva. Hogy mit szólna hozzá ha....
Erre ideges lett. Azóta már nem vagyunk együtt, bár nem ez miatt szakítottunk.
N
Ha már kettőt akar nem vagy elég jó neki.
Jogosan érezheted magad megbántva, hisz együttlétetek alattte sem hoztad fel, hogy ugyan már színezzük kicsit kapcsolatunkat-bemutatom a háremem.
Ha enyi idősen még nem tudta-szétdugatni magát-és ezért elhagy ott komoly problémák vannak. Ne bánkódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!