Miért érzem magamat testileg is meg lelkileg is betegnek és félholtnak ha 3 napig nem látom azt a fiút aki tetszik?
Nem tudom, de énekeld ezt a dalt, hátha segít a tudat, hogy nem te egyedül vagy így. :)
https://www.youtube.com/watch?v=weVs4c2FvzU
"Volt nekem egy szép szeretőm,
De az olyan volt, de az olyan volt,
Ha egy nap nem láttuk egymást, két nap beteg volt,
Ha egy nap nem láttuk egymást, két nap beteg volt.
Harmadik nap megkérdeztem,
Téged mi lelt volt, téged mi lelt volt,
A szerelem a szívemet körülfogta volt,
A szerelem a szívemet körülfogta volt."
2-es vagyok.
Értem. Biztos azért érzed magad így, mert félsz, hogy elszalasztod annak a lehetőségét, hogy megismerkedj vele. Valójában az sem sokkal jobb, ha minden nap látod a buszmegállóban, de valahogy ez megnyugtat. Én többször ismerkedtem meg lányokkal úgy, hogy ők szólítottak meg és örültem neki, több hosszabb kapcsolatom is így kezdődött. Szóval ha ennyire foglalkoztat, szerintem nyugodtan szólítsd meg. Legrosszabb esetben kiderül, hogy őt nem érdekli a dolog.
Azert, mert eros erzelmeket erzel iranta. Ez melle meg a gondolataidat is kotod hozza, igy ujabb erzelmeket valtasz ki, amihez erosen ragaszkodsz.
Igy a mentalis hat az erzeseidre es az erzeseid az elmedre.
Mert szerelmes vagyol beléje.
F/103
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!