Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha az orvosomnak (akivel...

Ha az orvosomnak (akivel egyébként közvetlenebb a kapcsolatom mint más betegnek, mert ismerős is), írnék egy olyat, hogy "szívesen megölelném", mert a munkája során annyira precíz volt, mit fog gondolni?

Figyelt kérdés

#hála #köszönet #hálásnak lenni
tegnap 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:

De miért? Ha nem vagytok olyan viszonyban, akkor ne.

Van, akik puszival, öleléssel köszöntik egymást, akkor oké. De ha vele nem vagy ilyen viszonyban, akkor ne.

Ha pszichológus, akkor szerintem azt fogja gondolni, hogy még kell terápiára járnod.

tegnap 12:57
 2/10 A kérdező kommentje:
1:és ha nem vagyok vele puszi-puszi viszonyban, akkor mit fog gondolni? Nem pszichológus.
tegnap 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2: Például azt, hogy túl bizalmas vagy, átlépsz egy határt, kellemetlenséget okozol neki, akarsz tőle valamit, ilyesmik.
tegnap 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Biztos hogy félre fogja érteni. Miért akarnád megölelni? Komolyan nem is értem, onnantól hogy belépsz az ajtón orvos-beteg kapcsolat van köztetek(nyilván más lenne ha rokon stb), de ő csak egy ismerős.. A hentest nem akarod megölelni mert olyan precízen ledarálta neked a húst? :D
tegnap 13:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Emberileg annyira normális, kedves volt. Hálás szívvel nem ölelhetek? Tényleg félreértelmezi?
tegnap 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Na jó ez tuti vagy kamu kérdés vagy inkább keress meg egy pszichológust is
tegnap 13:22
 7/10 A kérdező kommentje:
biztos velem van akkor a baj. Én belegondoltam a helyzetbe, és nekem jól esne, ha egy ismerős beteg (akivel egyébként szimpatizálok), ilyet írna. Ott vannak az unalmas napok, hülye betegek. a szokásos kerékvágás, nekem jól esne, feldobná a napomat egy ilyen üzenet.
tegnap 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
tegnap 16:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne tegyél ilyet, ez senkinek sem lenne jó!
tegnap 22:23
 10/10 A kérdező kommentje:
AKkor csak ha akarnék is valamit tőle akkor írjak, mert ciki.
ma 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!