Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy nézzünk ki betegnek?

Hogy nézzünk ki betegnek?

Figyelt kérdés
Lett volna egy kötelező iskolai programom ma (szombaton) de nem mentem be, arra hivatkozva, hogy beteg vagyok. Ma viszont összejönnénk a haverokkal. Hogy nézzek ki betegnek, arra az esetre, ha összefutnék valakivel a suliból?
2017. márc. 25. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha elég beteg vagy ahhoz hogy ne menj be az akármilyen iskolai programra, akkor sajnos ahhoz is túl beteg vagy hogy a haverokkal menj saját programra. Teljesen mindegy hogy fogsz kinézni, ha észrevesznek akkor buktad.
2017. márc. 25. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Elsőnek igaza van.
2017. márc. 25. 15:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Mint aki citromba harapott.. :P Ti még sose csináltatok ilyet? Amúgy utálom a sulimat, és halmozottan szervezi ezeket a hülyeségeket, szóval megtehetem, hogy egy-kettőről hiányozzak. Egyébként más is mindig ezt csinálja, általában a fele osztály mindig lóg.
2017. márc. 25. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem haraptunk citromba, de azonkívül, hogy ha meglátod eljátszod, hogy a hasad, fejed, de ezenkívül hirtelen mást nem tudsz.
2017. márc. 25. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nezd, sajnos barmilyen szarul nezel ki majd, ha el tudtal menni a szorakozohelyre, a sulis programra is - ezt fogjak gondolni. Szoval ez sajna bukta. Hacsak nem mondod rogton azoknak, akikkel esetleg veletlenul osszefutsz, hogy "hu ugy hanytam-fostam reggel mint a lakodalmas kutya, de del korul hala egnek rendbejott, szerencsere csak a vacsora miatt volt." Akkor nem lesz egy rossz szavuk sem :)
2017. márc. 25. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Későn aludj csak el, hogy karikásak legyenek a szemeid. Ne egyél, attól alacsony lesz a vércukorszinded és azzal jön a fejfájás+hányinger. Igyekezz elhitetnj magaddal is, hogy beteg vagy, akkor jó eséllyel elkezded produkálni a tüneteket. Arcmosást, hajmosást, fésülködést hanyagold. Görnyedt testartás, "halálomon vagyok" kisugárzás. Kb. ezekkel tudsz beteg(ebb)nek tűnni, de igaza van az előttem szólóknak :/
2017. márc. 25. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!