Ha felhívok egy korházat, átadják az üzenetemet a betegnek?
Az a helyzet hogy van egy nagyon kedves ismerősöm, akit most fognak műteni. A helyzet az hogy nem való életbeli ismerősről van szó, hanem egy online játékból megismert emberről, de már 2,5 éve ismerem és nagyon jó barátom, biztos szinte minden embernek vannak ilyen barátai aki játszik/játszott bármilyen online csapat/szerep vagy bármilyen játékban.
Persze tudom hogy hogy hívják, természetesen fb-n is ismerősöm, meg azt is tudom hogy melyik városban lakik stb, azt is tudom hogy melyik klinikán fogják műteni.
Nem tudom a telószámát, viszont arra gondoltam ha felhívom a klinikát, és szépen megkérem a recepcióst, akkor átadják neki az üzenetem? Semmi extra, csak egy szimpla jobbulást és minden jót üzenet lenne, egész biztos nagyon jól esne neki mert nagyon aggódik a műtét miatt.
Vagy ez klinika, és egyén függő, hogy a recepciósnak milyen kedve van? Nem túl nagy f**zság ilyenért betelefonálni egy klinikára?
Persze elkérhetném a telefonszámát hogy felhívjam műtét után, de úgy elveszne a dolog varázsa, meg facebookon úgyis beszélek vele, csak azért facebookon már nem valami személyes jobbulást kívánni.. szerintem.
Ez kórháztól függ. Egy családtagom most kórházban van és az ő intézményében nem adnak át senkitől semmilyen üzenetet, látogatni sem lehet, csak nekünk. (Szűk család) Úgy gondolom, nem fogják leharapni a fejed, ha megkérdezed. :)
+1 ötlet: megkérdezhetnéd facebookon a telefonszámát és így felhívhatnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!