Elitelitek azokat akik vagdossak magukat? Ha igen, akkor miért? Miért jó őket betegnek tartani? Jó, persze furcsán vezetjuk le a feszultseget, de ezt miert nehéz elfogadni!
Azert nehez elfogadni, m az ilyeneknek orvoshoz kene fordulni. aki tenyleg ongyilkos akar lenni, az vonat ele ugrik, m az gyors es hatasos. Az ilyenek viszont, akik "csak" vagdossak magukat, mindezt figyelemfelkelteskent teszik - csak eppen maguk sem gondoljak ezt at.
Szoval, igen, szerintem ez gaz. Milyen peldat tud mutatni egy ilyen ember pl a gyerekeinek, vagy azoknak, akik korulotte elnek?!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=vagdosom+magam
Unalmasak vagytok már, de nagyon. Ezzel akarsz figyelmet, sajnálatot kicsikarni?
azért beteg, mert tényleg beteg...szerinted normális ember vagdossa magát???
lelki betegek, vagy agy betegek...
az ő életük, az ő testük, azt tesznek vele amit akarnak, felőlem a karjukat is levághatják...
22F
Nem ítélem el. Nem az én testem, nem az én életem, hogy jogom lenne mutogatni és beszólogatni miatta másoknak.
Ez is ugyanaz a típusú önbántás, önbüntetés, mint a masszív körömrágás vagy a hajtépkedés, az arc karmolászása. Magoldást kell keresni a problémára, ami kiváltja és akkor majd megszűnik.
"furcsán vezetjuk le a feszultseget"
Gratulálok a problémamegoldó képességhez!
Jó az irány főleg hogy már "társakat" is találtál a közös hobbihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!