Elitelitek azokat akik vagdossak magukat? Ha igen, akkor miért? Miért jó őket betegnek tartani? Jó, persze furcsán vezetjuk le a feszultseget, de ezt miert nehéz elfogadni!
Véleményre voltál kíváncsi? Itt szépen mindenki leírta a véleményét, te meg pattogsz, hogy nem ezt akartad!
Ha csak a s&ggnyaló véleményekre vagy kíváncsi akkor rossz helyen jársz...
Az attól függ.
Az ilyen 14 éves, szinte semmi komoly problémával nem rendelkező tiniket, ha nem is nézem le,de maradjunk annyiban, toleráns vagyok velük,de semmi több.
Akit gyerekkorában súlyosan bántalmaztak,azt teljesen megértem. és együtt érzek vele.
Olvastam eleget a témában, tudom miről van szó olyankor.
Elítélni semmiképp nem ítélem el,sőt,ha tudok segítek neki.
Nem ítélem el, régebben én is vagdostam magam. Ez 2008 környékén történt, akkoriban elég felkapott volt ez az emo dolog, így rám sütötték, hogy emo vagyok, és játszom az eszem. Két évig jártam terápiára, mire le tudtam szokni erről. Beteg dolog ez, lelkileg. Nem normális ezen a módon levezheti a feszkót. Bár már évek óta nem vágtam magamba, amikor nagyon ideges vagyok, nehéz megállni. Baromi nehéz. Mert fáj, de a hiánya még jobban fáj.
Igen, ez beteg dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!