Ti elítélitek azt, ha egy fiú alacsony?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú csak 166 cm.Elitélitek ezt?Lenézitek azért,mert alacsony?Vagy mit gondoltok erről?2015. szept. 29. 17:29
1/9 anonim válasza:
Elítélni nem ítél el normális ember senkit olyan dologért, amiről nem tehet. Lenézni valakit meg a legundorítóbb dolog a világon.
2/9 anonim válasza:
Elitélni? Nem jó kifejezés erre, elitélni legfeljebb azt tudom aki valami olyat tesz, ami elfogadhatatlan. Lenézni meg nem tudnám, mert én pl csak 163 vagyok. :-)
3/9 anonim válasza:
Elítélni? Nincs neked kicsit üldözési mániád? Még ha valakinek nem is tetszik, az nem jeleti, hogy elítél? Másrészt mi lesz akkor, ha mi itt azt mondjuk, hogy IIIIGEN, elítélünk? Hirtelen megnősz?
4/9 anonim válasza:
(Höhö, a kettessel mi nem vagyunk ugyan azok, csak egyforma a százalék és még ugyan úgy is keztük. :D)
5/9 anonim válasza:
Miért ítélném el? Miért nézném le? Az a viselkedésétől függ, nem a magasságától.
6/9 anonim válasza:
Senki nem lesz attól több, jobb ember mert 20 centivel magasabb:) Amúgy sem számít ez a normális lányoknál. Van egy ismerősöm, 163 cm és a suliban minden második lány oda van érte, mert olyan a személyisége.:) Szóval ez a magasság dolog abszolút nem számít:D
7/9 anonim válasza:
Nem.Nem érdekel ki milyen magas. Én az emberek személyiségét nézem és attól,hogy valaki magasabb nem lesz jobb ember :) 15/L
8/9 anonim válasza:
Máglyááraaa velee !!444!!!
Mégis miért lenne elítélendő ,nem ő tehet róla ,hogy ekkorára nőt meg :D
9/9 anonim válasza:
170 cm vagyok lány létemre. Egyetlen osztálytársam volt magasabb nálam,de ő elment. Én lettem a legnagyobb.
8.-as koromra már kezdenek túlnőni engem az osztályban a fiúk.
Az olyan fiúk, akik a tornasor hátulján voltak, azok talán 1 fejjel kisebbek már nálam.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, ha 14 körül,akkor szerintem még nőni fogsz:) De ha idősebb vagy az se baj, mivel ez nem elítélendő.
Én sose néztem le senkit azért,mert alacsony. És mások sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!