Hogyan lehet 3000 ft-hoz hozzá jutni munka és bünözés nélkül?
Figyelt kérdés
Még 3000 ft kéne ahhoz amit nagyon szeretnék venni jelenleg nincs munkám, állást keresek nem sok sikerrel sajnos, szüleimmel élek, ők nem adnak pénzt, az a pénz ami van meg rokonoktól van, lassan össze jött 7000 ft-om. Már nem akarok senkit megkérni mert nem tudom nekik vissza adni, meg úgyis elmondják a szüleimnek, hogy kértem tőlük pénzt.nov. 14. 12:58
31/45 anonim válasza:
32 úgy könnyű hogy a vállalkozó apjuk tömi őket pénzel
32/45 anonim válasza:
32, rajtad kívül ki beszélt itt tökéletes boldogságról?
És a gyerekeid kit érdekelnek?
Úgy értem rajtad kívül. Mert egyikről sem írt senki - rajtad kívül.
34/45 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki ha a szüleim tömnének engem pénzel, de nem így van.
nov. 14. 16:20
35/45 anonim válasza:
Gondolom próbálnának elzavarni dolgozni, de te otthon lopod a napod meg kifogásokat gyártasz hogy miért ne dolgozz.
36/45 A kérdező kommentje:
Ha nem vesznek fel sehova, vissza utasítanak interjúk után is, akkor hogy menjek dolgozni?
nov. 14. 17:19
37/45 anonim válasza:
Kiteszel a boltban vagy más forgalmas helyeken egy hirdetést hogy vállalok kettőspont fűnyírást,hörcsögsétáltatást vagy bármi egyebet és telefonszám.
38/45 anonim válasza:
39 bagóért?megfizetni nem fogják,csicskának nézik
39/45 anonim válasza:
Vagy veszel kelendő dolgokat olcsón, aztán eladod őket drágán. Az se baj, ha kicsit ki kell pofozni őket előbb, de nem is előny. :)
40/45 anonim válasza:
33-34 Való igaz, hogy hébe-hóba kapnak tőlem, a nagyszülőktől, keresztszülőktől pár ezret, néha 10000-et is, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy hónapokig, évekig gyűjtik a pénzt valamire és így lesz belőle 100000+ is.
Persze ettől még Ti nyugodtan háboroghattok itt, ha jól esik, ez a szép a GYK-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!