Hogyan lehet 3000 ft-hoz hozzá jutni munka és bünözés nélkül?
Figyelt kérdés
Még 3000 ft kéne ahhoz amit nagyon szeretnék venni jelenleg nincs munkám, állást keresek nem sok sikerrel sajnos, szüleimmel élek, ők nem adnak pénzt, az a pénz ami van meg rokonoktól van, lassan össze jött 7000 ft-om. Már nem akarok senkit megkérni mert nem tudom nekik vissza adni, meg úgyis elmondják a szüleimnek, hogy kértem tőlük pénzt.nov. 14. 12:58
11/45 anonim válasza:
Ne vásárolj bame ha ennyire nincs pénzed.
12/45 benhur1959 válasza:
Neki akármilyen munka nem jó,valószínűleg lány
13/45 anonim válasza:
Soha, semmit nem veszünk meg, amit nem tudnánk első alkalommal kétszer is megvenni.
14/45 anonim válasza:
#8-as,
miből nyisson bankszámlát? Abból a kevésből, amit eddig kapott másoktól? Na ne!
17/45 anonim válasza:
16 éven aluiak nem használhatják az oldalt
18/45 benhur1959 válasza:
Ismerek 18 éves srácot akinek a szülei adnak gavi 50 ezer zsebpênzt hogy a nőjére költse,gondolom a kérdező szegényebb családba lakik
19/45 A kérdező kommentje:
19: nem vagyunk gazdagok, de túl szegények se, csak nekem nem adnak a szüleim mert úgymond magamnak kell megkeresni a pénzt azt mondják.
nov. 14. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!