Hogyan lehet 3000 ft-hoz hozzá jutni munka és bünözés nélkül?
Online kérdőívtöltögetés.
Én ugyan nem próbáltam, mert aránytalanul sok időt venne el, de elvileg havonta ilyen 5000 forint körül össze lehet szedni vele. Az neked most pont elég.
MOBROG vagy Prolific. Utóbbira várólista van mondjuk.
Visoznt mindkettőhöz kell bankszámla, máshogy nem megy. De sztem a Revolut is megteszi.
Egyébként mit akarsz venni?
10ezer forintért olyan ájfont vesz, hogy csak na... Vagy neked nem az jött ki eredménynek?? 7ezere összejött, még 3ezer forint kell. Az összesen 10 ezer forint.
28, senki nem is mondta, hogy tudnod kéne. De te egyből rosszindulatúan feltételeztél dolgokat. Ez az amire semmi szükség nincs. Majd a kérdező megmondja mire vágyik. Vagy nem. De annak, hogy egyből rosszindulatú vagy vele, semmi értelme.
És egyébként akkor mi van, ha valami divattáskát, ezredik cipőt, cigit vagy szerinted fölösleges kütyüt akar venni? A kérdés attól még ugyanaz marad: hogy tud tisztességes módon hozzájutni az összeghez az adott körülmények között.
Mi lehet az a valami, ami 10000 Ft és már csak ez hiányzik egy ember tökéletes boldogságához? Két évnyi wc-papír adag? Egy alsó kategóriás, huzatos kutyaház?
(A gyerekeim 10+osak, de már most százezres tételekben gondolkoznak.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!