Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehet 3000 ft-hoz...

Hogyan lehet 3000 ft-hoz hozzá jutni munka és bünözés nélkül?

Figyelt kérdés
Még 3000 ft kéne ahhoz amit nagyon szeretnék venni jelenleg nincs munkám, állást keresek nem sok sikerrel sajnos, szüleimmel élek, ők nem adnak pénzt, az a pénz ami van meg rokonoktól van, lassan össze jött 7000 ft-om. Már nem akarok senkit megkérni mert nem tudom nekik vissza adni, meg úgyis elmondják a szüleimnek, hogy kértem tőlük pénzt.

nov. 14. 12:58
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%
20as, ennek ennyi a korrekt ára a piacon... De ha szép, mivel megsajnáltam, adnék egy 10est is :)
nov. 14. 13:57
 22/45 anonim ***** válasza:

Online kérdőívtöltögetés.

Én ugyan nem próbáltam, mert aránytalanul sok időt venne el, de elvileg havonta ilyen 5000 forint körül össze lehet szedni vele. Az neked most pont elég.

MOBROG vagy Prolific. Utóbbira várólista van mondjuk.

Visoznt mindkettőhöz kell bankszámla, máshogy nem megy. De sztem a Revolut is megteszi.

Egyébként mit akarsz venni?

nov. 14. 13:59
 23/45 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom ps5 öt
nov. 14. 14:07
 24/45 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg,ha srác,a nőjének egy ájfont hogy vele maradjon
nov. 14. 14:07
 25/45 anonim ***** válasza:
86%

10ezer forintért olyan ájfont vesz, hogy csak na... Vagy neked nem az jött ki eredménynek?? 7ezere összejött, még 3ezer forint kell. Az összesen 10 ezer forint.

nov. 14. 14:10
 26/45 anonim ***** válasza:
39%
Akkor,leget rosszlányokhoz akar menni,vagy boxeralsókat akar venni vagy műbrokit honnan tudjam
nov. 14. 14:14
 27/45 anonim ***** válasza:
47%

Na jó, ezen kiégtem 😂

nov. 14. 14:19
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

28, senki nem is mondta, hogy tudnod kéne. De te egyből rosszindulatúan feltételeztél dolgokat. Ez az amire semmi szükség nincs. Majd a kérdező megmondja mire vágyik. Vagy nem. De annak, hogy egyből rosszindulatú vagy vele, semmi értelme.

És egyébként akkor mi van, ha valami divattáskát, ezredik cipőt, cigit vagy szerinted fölösleges kütyüt akar venni? A kérdés attól még ugyanaz marad: hogy tud tisztességes módon hozzájutni az összeghez az adott körülmények között.

nov. 14. 14:20
 29/45 anonim ***** válasza:
0%
Nekem se adott senki pénzt,100 ft ot se
nov. 14. 14:24
 30/45 anonim ***** válasza:
21%

Mi lehet az a valami, ami 10000 Ft és már csak ez hiányzik egy ember tökéletes boldogságához? Két évnyi wc-papír adag? Egy alsó kategóriás, huzatos kutyaház?

(A gyerekeim 10+osak, de már most százezres tételekben gondolkoznak.:-)

nov. 14. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!