Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehet 3000 ft-hoz...

Hogyan lehet 3000 ft-hoz hozzá jutni munka és bünözés nélkül?

Figyelt kérdés
Még 3000 ft kéne ahhoz amit nagyon szeretnék venni jelenleg nincs munkám, állást keresek nem sok sikerrel sajnos, szüleimmel élek, ők nem adnak pénzt, az a pénz ami van meg rokonoktól van, lassan össze jött 7000 ft-om. Már nem akarok senkit megkérni mert nem tudom nekik vissza adni, meg úgyis elmondják a szüleimnek, hogy kértem tőlük pénzt.

nov. 14. 12:58
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Viccelsz? Sörösdobozokból 10 perc alatt megvan.
nov. 14. 13:02
 2/45 anonim ***** válasza:
85%

Plazmaadással.

De egyébként nem tudom, miért van kizárva a munka. Lehet alkalmi munkákat vállalni, ahol pár óra alatt szerzel párezer forintot.

nov. 14. 13:03
 3/45 A kérdező kommentje:
1: nem fizetik nekem ki, sokszor próbáltam, csak levásárolni engedik.
 4/45 A kérdező kommentje:
alkalmira se vesznek fel
 5/45 anonim ***** válasza:
99%
Ha semmi ellenszolgátatást nem nyújtasz (munka), akkor kéregetés, kukázás, vagy eladsz valamit 3000 ft értékben.
nov. 14. 13:04
 6/45 A kérdező kommentje:
kéregetnék, de kis helyen lakok és sok a pletykás és anyámék könnyen megtudnák...Mondjuk más településen is lehet...
nov. 14. 13:07
 7/45 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez nem kamu, vagy trollkodás, akkor én átdobom neked azt a 3000 forintot, ha ez ilyen sokat jelentene neked.
nov. 14. 13:26
 8/45 anonim ***** válasza:
80%

"nem fizetik nekem ki"

nyiss egy bankszámlát, oda kiutalja a gép.

Sőt ha olyan banknál nyitod ahol lehet ajánló bónuszt szerezni, akkor az még plusz pénz.

Revoluton végig csináltam ezeket a kriptós kurzusokat, adott érte jelenlegi piaci áron 15$-nyi bitcoint.

nov. 14. 13:29
 9/45 anonim ***** válasza:
59%
Bocs nem bitcoint, hanem kisebb altcoinokat többfélét.
nov. 14. 13:29
 10/45 benhur1959 ***** válasza:
60%
Munka nélkül örülj hogy van mit enned,te még vásárolni akarsz
nov. 14. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!