Könnyen átveszem mások hangulatát? Ezen hogy lehet változtatni?
Figyelt kérdés
nov. 14. 09:52
1/4 anonim válasza:
Ha magdat stuffolod talán, hogy te akkor is mosolyogni szeretnél ha a többiek szomorúak. De egyebként teljesen normális a közösség hat rád így nyílván átveszed a hangulatot. De ha tudatosítod akár tudsz változtatni a sajátodon. Esetleg ha nem olyan komoly dologról van szó akkor megpróbálhatod a másikat is feldobni. Nyílván ha gyászol akkor nem. De ha valami kínos történt vele és amiatt érzi rosszul magát emészti magátesetleg tudod terelni a figyelmét.
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg kizárni a dolgokat, vagy tudatosan tereld el a figyelmed, amikor érzed, hogy más hangulata rád tapad, vagy gondolj olyanra, ami azt az érzést, hangulatot olyanra tereli, ami pozitívabb számodra.
3/4 anonim válasza:
Amikor érzed, hogy kezded átvenni a másik hangulatot, állj le, kérdezd meg magadtól, hogy:
"Nekem is ilyen hangulatomnak kell lenni?". Ha nem, akkor kattints magadon abba a pozícióba, érzésvilágba, amiben jobban szeretnél lenni.
4/4 anonim válasza:
Mi nem ismerünk.
Max találgathatunk.
1. szerintem nem.
2. értelmetlen a kérdés.
"Szeretem a tökfőzeléket?
Hogyan lehet ezen
változtatni?"
Válaszolj, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!