Ha egy orvos ismerősöm invitál a lakására, mert szeretnék valamit megbeszélni vele, ez etikátlan? Vagy ha közvetlenebb a viszonyunk (és egymás közelében lakunk), akkor nem? Teljesen normális?
Figyelt kérdés
nov. 10. 12:36
21/26 anonim válasza:
Mondjuk én a hozzászólásokat nem értem.
Sehol nem volt írva, hogy ellenkező neműek. Első hozzászólás egyből az, hogy meg fogja erőszakolni. Utána meg hogy ebből szex lesz.
Tényleg ennyitt tartunk már?? Mindenki mindenben csak ezt látja??
23/26 anonim válasza:
21
Tudod vannak melegek és leszbik is. :P Ébredj. :P
24/26 A kérdező kommentje:
22:nem vetette fel a kávézót, szerintem ez egyszerűbb volt neki, mert majdnem szomszédok vagyunk.
Én vagyok a nő, ő a férfi.
nov. 10. 15:47
25/26 anonim válasza:
21. Egyértelmű volt. Csak nők kérdeznek ilyet. Méghozzá olyanok, akiknek nem boldog a jelenlegi kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!