Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 21 Évesen még nem volt barátnő...

21 Évesen még nem volt barátnőm. Ez normális? Mondták már hogy vissza húzódó típus vagyok, Viszont a közvetlen környezetemben jól el vagyok az emberekkel.

Figyelt kérdés

Iskolában és otthon mindig gúnyoltak a testalkatom miatt. Magasabb és vékonyabb vagyok e miatt alakulhatott ki bennem önbizalom hiány viszont változtatni akarok ezen

Még a magány meg nem emészt xd

Valaki valami tanácsot esetleg?

2024. júl. 20. 18:28
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
7%

Szedjél fel 20kilàt, növessz 15centi feletti pénuszt.

Ezek a tanàcsaim.

2024. júl. 20. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Én szintén 21, eddig egy kapcsolatnak talán nevezhető 1 hónap volt nálam. Biztosíthatlak, hogy nincs olyan, hogy normális, nincs időhöz kötve, de nagyzolva 14-halálig normális párt találni. Ha visszahúzódó vagy, ha megfelelő párt keresel, ki kell bontakozni egy kicsit ahhoz, szóval amíg nem keresel addig nem releváns az infó ehhez.
2024. júl. 20. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Én lassan 26 leszek és nekem sem volt semmi...

Szóval nem vagy egyedül. Hasonló vagyok én is. Lehet az a baj, hogy nem pofázok folyamatosan minden hülyeséget vagy nem vagyok az a nagyszájú, nagydumás műmájer menőgyerek.

Sok csajnak meg ez imponál.

Én viszont nem vagyok ilyen, meg ahogy elnézem te sem. Így lehet kicsit nehezebb a dolgunk.

2024. júl. 22. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak olyan lányok, akiknek kimondottan azok a típusú férfiak jönnek be mint amilyen vagy.

Normális társkereső oldalon feladott hirdetéssel, amelyben leírod milyen vagy és kit keresel, szerintem sikerülne találnod hozzád illő társat.

aug. 18. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!