21 Évesen még nem volt barátnőm. Ez normális? Mondták már hogy vissza húzódó típus vagyok, Viszont a közvetlen környezetemben jól el vagyok az emberekkel.
Iskolában és otthon mindig gúnyoltak a testalkatom miatt. Magasabb és vékonyabb vagyok e miatt alakulhatott ki bennem önbizalom hiány viszont változtatni akarok ezen
Még a magány meg nem emészt xd
Valaki valami tanácsot esetleg?
Szedjél fel 20kilàt, növessz 15centi feletti pénuszt.
Ezek a tanàcsaim.
Én lassan 26 leszek és nekem sem volt semmi...
Szóval nem vagy egyedül. Hasonló vagyok én is. Lehet az a baj, hogy nem pofázok folyamatosan minden hülyeséget vagy nem vagyok az a nagyszájú, nagydumás műmájer menőgyerek.
Sok csajnak meg ez imponál.
Én viszont nem vagyok ilyen, meg ahogy elnézem te sem. Így lehet kicsit nehezebb a dolgunk.
Szerintem vannak olyan lányok, akiknek kimondottan azok a típusú férfiak jönnek be mint amilyen vagy.
Normális társkereső oldalon feladott hirdetéssel, amelyben leírod milyen vagy és kit keresel, szerintem sikerülne találnod hozzád illő társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!