Tényleg igaz az hogy az amerikai lányok nők alapjába véve szeretik és pozitívan tekintenek az europai férfiakra ?meg állítólag sokkal közvetlenebbek rendesebbek normálisabbak mint az európai nők ?
Figyelt kérdés
Nem nem még mielött azt mondanátok hogy egy ronda szűz lúzer vagyok és ezért utálom a magyar meg európai nőket , el kell hogy mondjam hogy soha nem volt semmi bajom az ismerkedéssel sem a magyar és európai nőkkel, csak jópár helyen ezt hallottam meg ilyen amerikai youtube videókban is ahol ismeretlenek leszólítanak amerikai lányokat sokkal közvetlenebbnek jobbfejnek tűnnek .2020. dec. 9. 14:31
1/2 anonim válasza:
Alapvetően nyitottabbak az amerikaiak, jobb kedélyűek és jobb indulatúak ránézésre. Nekem ez eleinte fura is volt, mindig a hátsó szándékot kerestem. Aztán végülis beigazolódott, hogy valahogy mindenki kedvesebb zsigerből, de ez inkább csak valahol felszínesség, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!