Ha egy orvos ismerősöm invitál a lakására, mert szeretnék valamit megbeszélni vele, ez etikátlan? Vagy ha közvetlenebb a viszonyunk (és egymás közelében lakunk), akkor nem? Teljesen normális?
Figyelt kérdés
nov. 10. 12:36
11/26 anonim válasza:
Most csak egy beteg vagy, vagy az ismerőse??
Kettő között azért van különbség. Nekem van orvos rokonom, akkor nem mehetek soha hozzájuk?? Lehet etikátlan lenne, ha kezelne vagy valami, mivel hozzátartozója vagyok. Azonban ha azt mondom neki, hogy beszélni szeretnék vele, akkor menjek be a rendelőbe??
Te is csak annyit írtál, hogy szeretnél valamit megbeszélni vele. Ez kb bármire vonatkozhat, magántermészetű dolgot miért csak egy rendelőben lehetne megbeszélni egy ismerőssel??
12/26 A kérdező kommentje:
Igen, igen, elnézést!!! Nem írtam, hogy a betege vagyok. ismerős is, nem baráti a viszonyunk, de szólogatunk egymásnak, és a betege is vagyok. Tehát mindkettő.
nov. 10. 13:04
13/26 anonim válasza:
NA! Kiharaptuk végre a pókot a sarokból. 😃
14/26 anonim válasza:
Semmi gond nincs azzal, ha ezt etikátlannak gondolod.
A gond azzal van, hogy nincs eszközös ezt lekommunikálni.
15/26 A kérdező kommentje:
6:ezt miért írtad? Mire gondolsz?
nov. 10. 13:45
17/26 A kérdező kommentje:
16:szerintem soha nem kezdene ki velem, azt meg gondolom nem várja, hogy majd én kezdeményezek
nov. 10. 14:01
18/26 anonim válasza:
Én megragadnám az alkalmat az tuti! Jobb életed lesz! Az orvosok jól keresnek. :P
19/26 A kérdező kommentje:
18:mindketten párkapcsolatban élünk 🫣 így duplán etikátlan?? 🤣
nov. 10. 15:21
20/26 anonim válasza:
19
Az ma már egyáltalán nem számít. :P Mindig a jobb életre kell gondolni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!