Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Jobb otlet a spermabank mint...

Jobb otlet a spermabank mint randizni ferfiaknak ha gyereket akarnak?

Figyelt kérdés

A nok sokszor elutasitoak, Mar a magyar "atlag", hogy egyaltalan elinduljon a szemelyes beszelgetes, az ismerkedes, osszhang es ilyenek. Ket pelda:

Robert pattison: [link]

Meg Jamie Dornan: [link]

A magyar ferfinek mar csak a spermabank jutott?

nov. 4. 19:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Miért van szükség szerinted arra, hogy egy férfi létrehozzon egy életet, amivel nem lesz kapcsolata és nem törődik vele?
nov. 5. 18:35
 22/34 anonim ***** válasza:

Mi közöm nekem ahhoz, hogy kiből lesz incel, már bocs? Én NEM AKAROK valakire rányomulni, nem azért, mert nem illik, hanem mert nincs rá ingerem, nincs motivációm és utálom a tutyimutyi embereket, akik összeszarják magukat egy nőtől. Volt már olyan egyébként, hogy kezdeményeztem férfinél, de nem ismerkedést. Már eleve ismertük egymást évek óta, jóban voltunk, kollégák voltunk régebben. Nála mondhatni én kezdeményeztem, mikor véletlenül megint egy társaságba kerültünk, de csak mert tudtam, hogy milyen ember, hogy jó fej meg tetszett is, úgyhogy úgy voltam, hogy vele akarok most szexelni.

De vadidegeneknél nem fogok kezdeményezni, az fix.

nov. 5. 20:28
 23/34 A kérdező kommentje:
Mi koze annak, hogy egy elet jojjon letre? Eleg jo kerdes ez ember... az, hogy te utalod a tutyi meg ilyen embereket, te dolgod. Miert jar mas no spermabankba szerinted?
nov. 5. 21:05
 24/34 anonim ***** válasza:
Spermabankba azért megy gondolom, mert nincs férfi, akivel gyereket tudna/akarna vállalni és ez a megoldás. Ennek mi köze ahhoz, amit én írtam? Nem kötelességem senkinél kezdeményezni.
nov. 5. 21:21
 25/34 anonim ***** válasza:
60%

#23 Egy nőnek azért kell a bank, mert akar egy babát, akiről majd gondoskodik.

Egy férfinek minek kell a bank? Hogy maradjon valami utána? Örökséget hagyjon, mint a sorozatgyilkosok? Nem értem, mi a logika.

nov. 5. 21:32
 26/34 A kérdező kommentje:

Te nagyon radikalis gondolkodasu vagy. Ferfi nem akarhat babat, esetleg azert mert mondjuk volt egy balesete es emiatt nem nagyon nez ki "tokeletesen" peldaul is tud kezdemenyezni/kezdemenyeznek nala? Vagy rokkantak? Esetleg peldaul daganatosok akik nem tudnak nezmeni fizikailag de szeretnenek? Mi a gondod oszinten egy ferfival ha spermabankba megy. Ott van a szo benne. Spermium... szepen kifejezve. Mi a baj a fajfenntartassal?

Sorozatgyilkosok...

nov. 5. 22:01
 27/34 anonim ***** válasza:
Értem, de azt a babát sosem fogja még csak látni sem, akkor minek?
nov. 5. 22:16
 28/34 anonim ***** válasza:
Az akarás azt jelenti, tiéd lesz, birtokolni akarod. Ebben az esetben nem lesz a tiéd. Tehát nincs értelme akarni. Ezzel az erővel egy idegent is lehet sajátnak tekinteni.
nov. 5. 22:20
 29/34 A kérdező kommentje:
Oke elengedem ezt a gondolatmenetet mert nagyon durva amiket mondasz, de akkor mondd meg miert leteznek (spermabankok)? $$$? Mondj valami racionalis okot. Kezdem ugy erezni, hogy egy mizandrista vagy... vagy valami hasonlo radikalis kozeleben.
nov. 6. 09:14
 30/34 anonim ***** válasza:
Azért, hogy nők vállalhassanak gyermeket, akit megtartanak és felnevelnek. Autista vagy? Vagy milyen kórral küzdesz? :D
nov. 6. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!