Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Jobb otlet a spermabank mint...

Jobb otlet a spermabank mint randizni ferfiaknak ha gyereket akarnak?

Figyelt kérdés

A nok sokszor elutasitoak, Mar a magyar "atlag", hogy egyaltalan elinduljon a szemelyes beszelgetes, az ismerkedes, osszhang es ilyenek. Ket pelda:

Robert pattison: [link]

Meg Jamie Dornan: [link]

A magyar ferfinek mar csak a spermabank jutott?

tegnap 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, nekem inkább Dr. House jön be ;)
tegnap 19:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Chase mar nem?
tegnap 19:53
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Meg a gyakorikérdéseken sivalkodás. A spermabank nem cserebere fórum, hogy leadod a cuccot és majd azt beválthatod egy gyerekre amivel hazasétálsz.
tegnap 19:54
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
#2 Sose szerettem a nyálasképű kisfickókat.
tegnap 19:56
 5/13 A kérdező kommentje:

3

En vallalnam, hogy ismeretlennek adom es nem fogom ismerni, de normalis csaladban felnevelik.

tegnap 19:58
 6/13 A kérdező kommentje:
4 Akkor mi.. Foreman? vagy.... Cameron?
tegnap 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

#6 House. Ezzel kezdtem :)

Nem mindenki szaporodik. Az állatvilágban is csak az tud, aki megküzd érte.

tegnap 20:02
 8/13 A kérdező kommentje:
akkor miert mindig a nok nem kuzdenek es elvarjak (mondjuk azert ki, igen) hogy ertuk kuzdjenek? te kuzdesz housert?
tegnap 20:05
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert a hím udvarol, ez a normális. Amúgy meg olyan férfiaknak van családja a kollégák között is akár, akivel kapcsolatban még azon is meglepődök, hogy valaha nő szóba állt vele, erre házasságban élnek kisgyerekkel. Esetleg nem nálad fényévekkel szebb és gyakran intelligensebb nők után kellene ácsingózni.
tegnap 20:13
 10/13 A kérdező kommentje:

9

en nem is csajozok, csak masokon latom mennyit nyuglodnek, pedig normalisak... bocsanat a leiras atlagosak. Az hogy a him udvarol nem mindig szokas az allatvilagban sem ahogy emlitette valaki. Rengeteg megoldas van. Valahol a nosteny udvarol. Mi a normalis... kinek mi.

tegnap 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!