Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Jobb otlet a spermabank mint...

Jobb otlet a spermabank mint randizni ferfiaknak ha gyereket akarnak?

Figyelt kérdés

A nok sokszor elutasitoak, Mar a magyar "atlag", hogy egyaltalan elinduljon a szemelyes beszelgetes, az ismerkedes, osszhang es ilyenek. Ket pelda:

Robert pattison: [link]

Meg Jamie Dornan: [link]

A magyar ferfinek mar csak a spermabank jutott?

nov. 4. 19:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
25%
#8 Én küzdöttem egy Housért. Meg is kaptam. Nagyon imádtam. Egy év múlva elküldött azzal, hogy ő nem tud annyira szeretni, mint én őt és többet érdemlek annál, amit adni tud. Na, azóta nem érdekel a küzdelem.
nov. 4. 21:09
 12/34 A kérdező kommentje:

11

De a Cameron probalkozott, randizni akart nem dumcsizni. Sot Cameron parkapcsolatot is akart. O Cameron kezdemenyezett. Ezen felul House utasitotta vissza, sot egy etteremben.

Te Cameron vagy? De akkor jon Chase, meg a drog. a szex. es megint kuzdott Chase-ert Cameron azzal is, hogy mi tortenik szex kozben es felment Chase pulzusa. Ha nem a vernyomasa is. Cameron csinalt kb. mindent. Ez lenne az idealis. Hol House nyomul es muszklizik a volt felesege utan, hol Cameron mar izzad a probalkozasban 2 jofejjel az egyik meg vagy 4x kopogott hozza hogy o randit akar nem ize-mizet, Chase drog szex. O kezdemenyezett.

Egyenlonek (kozel) kene lennie nem pedig a leirasban bemutatott atlag ferfiakat elutasitani mar latszatra, meg sem ismerve. Hanem House-t is meg kell nezni, es ismerni.

nov. 4. 23:35
 13/34 A kérdező kommentje:
Es akkor nem kene spermabankhoz fordulni az atlag ferfiaknak, donorok legyenek, mert atlagok es a magyar lanyhoz atlag nem illik!!! Mert a magyar lanyok a legszebbek, nemde?
nov. 4. 23:38
 14/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyire okos vagy, tudhatnád, hogy idehaza a béranya rendszer illegális. Kivel akarod kihordatni a kölyköd ingyen??? 🙄
nov. 5. 09:08
 15/34 anonim ***** válasza:
#12 Nem erre gondoltam. Arra gondoltam, hogy ha egy nő kezdeményez, küzd stb, az totál összezavarja a férfiakat, megijednek és inkább visszavonulnak. Így én inkább hagyom a dolgok természetes rendjét. Ügyesek a férfiak, meg tudják oldani a dolgot. :)
nov. 5. 10:08
 16/34 anonim ***** válasza:

"Es akkor nem kene spermabankhoz fordulni az atlag ferfiaknak"

El nem tudom képzelni, hogy miért fordulna a spermabankhoz egy átlag férfi. Mi az az ok, ami miatt mindenképpen szaporodni akar, holott annak a természetes útján nem megy neki. Miért akarja mindenáron fenntartani ezt, hogy az utódainak se menjen a természetes úton...

nov. 5. 10:30
 17/34 anonim ***** válasza:

Ez egy ökörség.

Egyrészt nagyon sok csúnya férfinak van felesége, gyereke. Ha néha elhagyod a zsákfalut, kimész egy nagyváros játszóterére, meg fogod látni.

Másrészt a bank nem úgy működik , hogy leadja a férfi a mintát, egy nő igénybe veszi, megvan a baba, aztán a nő visszaadja a donornak. A baba az anyánál marad.

Harmadrészt a mintaadást sok fizikai és mentális vizsgálat előzi meg. A mentális zavarokkal küzdőket kizárják szerencsére.

Hendikeppesek ne szaporodjanak. A természetben is kihullanak a selejtes egyedek, nagyon helyesen.

nov. 5. 12:34
 18/34 A kérdező kommentje:

15

A ferfiak erzelmileg, kommunikacioban nem ugyesek. A leanyok azok ezert (is) kene, ahogy Cameron csinalta Chase-el kezdemenyezni a szex megmagyarazasat fiziologiailag. Chase nek fel sem merult volna, vagyis csak annyit mondott abban az epizodban ami szexrol szolt ket tini kozott, hogy "maybe sex?" es nem is Cameronnak! Erre Cameron kerdezte vagy valami, hogy o fel e a szex megvitatasatol. Erre Chase mondta "dehogy" erre ment oda Cameron es elkezdte neki meselni a pulzust, a vernyomast, a lelegzest ahogy hevul. Chase valoban zavarba jott.

De mi lett a vege kettojuk kozott? Chase megragadta es megcsokolta. Ez nem zavarta ossze emiatt a Chase-t.

Ha a nok picit osszesen (osszegezve) picit tobbet kezdemenyeznenek akkor nem lenne annyi kreten incel akivel a nok imadnak meg neha a ferfiak is tarollkodni! A nok ugyesebbek kommunikacioban, kutatas is van rola, epizodok sorozata van rola. Ellenkezojerol is es abbol tobb valoszinuleg. De azt vetitik amire kapook a ferfiak esetleg a nok: a ferfi udvarol egybol mehet minden mert a no karizmatikus es normalis (itt mar nem tudom mi a normalis kinezet) es jon a kisbaba. Lasd "you" sorozatot. mondjuk nem feltetlen errol szol de 50-50. Es a srac nem a legszebb (ferfi velemenyem szerint), de noknek lehet bejon mert 1 mondat es mar csabulnak. De maradjunk House-nal akkor es en most leirtam, hogy neked 40 pont nekem 60 pont a 100bol.

nov. 5. 15:46
 19/34 A kérdező kommentje:

16

Akkor most mi a gond ha egy ferfi spermabankot valaszt? Azt ne mondd, hogy most lettel globalista es darwin a legfontosabb... neked jelenleg... egyebkent ket csunyabol is lehet szep ember.

17

ugyanaz mint az elozo. Keruljuk akkor a parkapcsolatokat, hogy ne legyen szelekcio mert az unalmas ha nincs? Mert amiket leirtal az mind teoria. Miert leteznenek akkor spermabankok? akkor most jon, hogy $$ meg CHF? Miert van ilyen lehetoseg? Meg fura dolgokat irsz amikrol nem hiszem, hogy tudod ugy vannak-e....

nov. 5. 15:51
 20/34 A kérdező kommentje:
szelekcio alatt jatekozast ertettem meg ghostolas meg ilyenek..
nov. 5. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!