Elkövették azt a hibát, hogy eljárt a szájuk. Én még a tesóim elől is titkolnám, így nem szedné el tőlem senki. Ezen kívül nem muszáj kacsalábon forgó palotát, kastélyt venni és szórni ész nélkül.
okt. 26. 14:20
3/19 anonim válasza:
Erről régen készült egy dokumentumfilm, régen láttam, pontos számokra nem emlékszem. Felkerestek igen sok hatalmas nyereményt megnyerő családot és ha jól tudom több mint 90 %-uk pár év múlva teljesen lecsúszott, sokkal rosszabb anyagi helyzetben volt mint a nyereményük előtt. Gyakorlatilag ahogyan az első 2 válaszoló írta: Pár éven belül mindent elvertek, szétosztottak, jött az alkohol a kábítószer minden és mikor fogytán volt a pénz már nem bírtak megállni és elment a gatya is.
okt. 26. 14:31
4/19 anonim válasza:
Én ismerek egy házaspárt akik nagyon régen nyertek a lottón, de ha jól tudom csak alig 2 milliárd Ft volt az akkori nyereményük. Nem kerültek az utcára, de nem is gazdagok, annyi hogy a házuk az szép, modern, rendezett, szép udvar és ennyi. Van autójuk és kész. Ők sem újságolták végig hogy nyertek de mégis kiderült, és mindenki hirtelen a barátjuk lett és még olyan rokon is előkerült akiről kiderült hogy nem is a rokonuk és persze adtak nekik mert van bőven pénz és egyszer csak hopp 800 millió Ft-tal lettek szegényebbek, de akkor még mindig volt közel 600 milliójuk, abból utazgattak és 300 milliót befektettek valami részvénybe amit egy az egyben elbuktak....
Azóta annyi maradt hogy pár élményt össze szedtek, rájöttek hogy csak akkor jó barátok ha van pénzük és szívesen oda is adják, meg persze van egy szép házuk legalább, de már dolgozniuk kell meg minden. Arról nem beszélve hogy az egy szem lányuknak is vettek egy lakást amit el kellett adniuk ahhoz hogy ne haljanak éhen, mert volt ilyen időszakuk is.
okt. 26. 14:36
5/19 anonim válasza:
Túl sokat költenek, ide-oda adnak belőle. Nem gondolnak a befektetésre.
okt. 26. 14:36
6/19 anonim válasza:
Durkheim
okt. 26. 14:37
7/19 anonim válasza:
Olyan életmódra állnak át amit a bevételeik nem fedeznek, ezért elfogy a pénz.
okt. 26. 14:52
8/19 anonim válasza:
Van az országban egy csomó olyan lottómilliomos aki nem került az utcára. A pénzüket befektették és nem hivalkodnak a gazdagságukkal. Csak ők nem kerülnek be az újságokba, mert van pénzügyi intelligenciájukat
okt. 26. 14:53
9/19 anonim válasza:
#3:
Én ezt a büdös életbe nem értettem, hogy ha valaki hirtelen milliomos lesz, az hogy a francba kezdhet el hirtelen drogozni is.
okt. 26. 14:54
10/19 anonim válasza:
Mert az iskolaban az a fontos hogy tudjad hogy hanyas cipot hordott Petofi, de az hogy hogyan kell egy kamatot kiszamolni, na az nem fontos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!