Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mitszólnátok, ha lenne évente...

Mitszólnátok, ha lenne évente egy olyan nap, amikor megengedett lenne a mezteleség, lehetne utcán sétálni, biciklizni, kirándulni ?

Figyelt kérdés
Természetesen nyáron jó ídöben. Meztelenség világnap.

okt. 11. 13:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
93%
Felőlem az év összes napján is nyugodtan mászkálhat pucéren aki akar, max. nem nézek oda, csak ne legyen kötelező.
okt. 11. 17:35
 22/35 anonim ***** válasza:
16%
Aznap otthon maradnék, szóval részemről lehet, de engem hagyjatok ki belőle, ha kérhetem :D
okt. 11. 17:53
 23/35 anonim ***** válasza:
58%

Aki vizuálisan nem teljesen aszexuális, annak felcsillan a szeme egy ilyen ötlettől...

Csak az a baj, hogy meglátásom szerint pont a borzalmas kinézetű embereknek nincs semmi gátlása, talán pont azért is ereszthették úgy el magukat, mert fene nagy lazaságuk miatt nincs semmi visszatartó erő. Viszont akikről meg a kérdező és sokan álmodoznának egy ilyen napon, azok a tökéletes gyönyörűségek, akik mindent megtesznek a kinézetükért, már egy pattanás miatt se mernek kimenni két hétig az utcára, nemhogy majd meztelenkedjenek.

Ez annyira így van, hogy borítékolható a "nyugdíjas gyógyfürdő" jelenet. Eddig se látszott, hogy rajta van-e a fecske a szőrös hátú papán a 150 kilós hasa alatt.

okt. 11. 19:43
 24/35 anonim ***** válasza:
16%
Nem mozdulnék ki aznap. Így is hányva fakadok az átlagmagyar rögvalóságtól egész nyáron. Térdig lógó sörhasak, vastagon gombás lábkörmök, üszkösödésnek indult lábszárak pompállanak mindenütt.
okt. 11. 19:54
 25/35 anonim ***** válasza:
38%

Bécsben van valami park, amiben van egy tó amit a lakosok nudista strandnak használnak. Na egyszer véletlenül arra tévedtem..

70% nyugdíjas, 10% anyuka ovis gyerekekkel (!), 10% polírozott testű fiatal csávó és csaj, 10% indiai és pakisztáni fiatal férfi bandákba verődve, ruhában, mobillal próbál fényképezni.

Enyhén szólva nem éreztem magam komfortosan :D furcsa hely, nem csinálnék ennek világnapot

okt. 12. 02:10
 26/35 anonim ***** válasza:
47%
Mondjuk a fényképező pakikon kívül mi a gond? Bosszant, ha jól érzik magukat olyan emberek, akik nem szenvednek a te komplexusodtól?
okt. 12. 12:36
 27/35 anonim ***** válasza:
28%

#11 hát nem retkes Budapesten azt elmondom

Ott vannak ilyen elhanyagolt férgek

okt. 12. 15:02
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igazából tetszene. Gyerekkorom óta járunk nudizni. Nincs bajom azzal se, ha vki nem a normáknak megfelelően néz ki. Soha nem tudhatod miért túlsúlyos éppen. Nekem pl a koromhoz képest kicsi nagyon a cicim. Nem hiszem, hogy szégyenlősnek kéne lennem ez miatt.
okt. 12. 15:26
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes lenne.
okt. 13. 18:27
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes látni, mennyire ragaszkodnak egyesek a korlátaikhoz.
okt. 13. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!