Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mitszólnátok, ha lenne évente...

Mitszólnátok, ha lenne évente egy olyan nap, amikor megengedett lenne a mezteleség, lehetne utcán sétálni, biciklizni, kirándulni ?

Figyelt kérdés
Természetesen nyáron jó ídöben. Meztelenség világnap.

okt. 11. 13:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
51%

te milyen környéken laksz, ahol napi szinten arról fantáziálsz, bárcsak ledobálná magáról a ruhát a gurulós szatyros néni, és a háborús bűnös bácsi?

okt. 11. 15:07
 12/35 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem annyiból lenne csak jó, hogy emberek felmernék vállalni a testüket és mindenféle embert lathatnánk mindenféle testtel talán elfogadóbbak lehetnénk.

Amiért ez az egész amit előtte írtam nem valósulna meg. Hogy mivel csak 1 nap lenne az évben az emberek arra használnák, hogy bámulhassák egymást,pontozanak, kinevetik a másikat, hogy magukról elvonják a figyelmet, recskázanak vagy magamutogatósan viselkedjenek. És valszeg több szorongás okozna ezzel az egy nappal azoknak akik amúgy sem képesek elfogadni a testüket. Írom úgy, hogy én nekem nagy bajom nincs a testemmel elfogadom vannak hibáák de amin lehet javítok.

okt. 11. 15:11
 13/35 anonim ***** válasza:
74%

Megengedett, nem kötelező, pont nem érdekelne.

Nyilván nem járok csukott szemmel, de öltöznek/néznek ki emberek ma már olyan vállalhatatlanul, hogy ha nem lenne rajtuk semmi az előnyükre válna.

okt. 11. 15:17
 14/35 anonim ***** válasza:
50%
Valljuk be 10-ből 8 ember elég szarul néz ki.
okt. 11. 15:21
 15/35 anonim ***** válasza:
48%

10-ből 8 ember szarul néz ki meztelenül, legalábbis jóval szarabbul, mint ruhában.

Nappal, vilagosban, a szabadban természetes fénynél meg kb majdnem mindenki.

okt. 11. 15:27
 16/35 Metionin ***** válasza:
72%
Semmit de felöltözve maradnék. Tök jó testem van de az év egyik részében kell a ruha, mert fázom, a másik részében meg kell a ruha, mert napallergiás vagyok és nem akarom tokától bokáig fényvédővel kenni magam, amibe rosszabb esetben beleragadna minden por meg muslica ha meztelenül flangálnék. Nem mellesleg nem érezném biztonságosnak cipő nélkül és nem érezném higiénikusnak bugyi nélkül.
okt. 11. 15:28
 17/35 anonim ***** válasza:
67%
Én örülnék neki. Életemben először láthatnék élőben nőt meztelenül. 28 év után nem volna rossz.
okt. 11. 15:39
 18/35 anonim ***** válasza:
50%
A sejtelmesség sokkal izgatóbb. A srtandra se azért járok, hogy kukkoljak, ott eléggé hidegen hagy a fedetlen női test, max. vetek egy pillantást a jobb domborulatokra, de nem szoktam emiatt álló fasszal járkálni.
okt. 11. 15:41
 19/35 anonim ***** válasza:
32%
Majd a 10 éves meztelen gyerekedre, az utcán fognak felizgulni a meztelen pedofilok. Valóban ezt akarod kérdező?
okt. 11. 16:03
 20/35 anonim ***** válasza:
31%
Csak a jó nőkre vonatkozzon, és legyen kötelező.
okt. 11. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!