Mitszólnátok, ha lenne évente egy olyan nap, amikor megengedett lenne a mezteleség, lehetne utcán sétálni, biciklizni, kirándulni ?
te milyen környéken laksz, ahol napi szinten arról fantáziálsz, bárcsak ledobálná magáról a ruhát a gurulós szatyros néni, és a háborús bűnös bácsi?
Szerintem annyiból lenne csak jó, hogy emberek felmernék vállalni a testüket és mindenféle embert lathatnánk mindenféle testtel talán elfogadóbbak lehetnénk.
Amiért ez az egész amit előtte írtam nem valósulna meg. Hogy mivel csak 1 nap lenne az évben az emberek arra használnák, hogy bámulhassák egymást,pontozanak, kinevetik a másikat, hogy magukról elvonják a figyelmet, recskázanak vagy magamutogatósan viselkedjenek. És valszeg több szorongás okozna ezzel az egy nappal azoknak akik amúgy sem képesek elfogadni a testüket. Írom úgy, hogy én nekem nagy bajom nincs a testemmel elfogadom vannak hibáák de amin lehet javítok.
Megengedett, nem kötelező, pont nem érdekelne.
Nyilván nem járok csukott szemmel, de öltöznek/néznek ki emberek ma már olyan vállalhatatlanul, hogy ha nem lenne rajtuk semmi az előnyükre válna.
10-ből 8 ember szarul néz ki meztelenül, legalábbis jóval szarabbul, mint ruhában.
Nappal, vilagosban, a szabadban természetes fénynél meg kb majdnem mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!