Miért gondolják a srácok/férfiak, hogy ez megengedett és elfogadott? (Buli, kellemetlen érintés)
Komolyan kíváncsi vagyok rá. Miért érzitek/érzik azt, hogy ez oké?
Hogy idegen lány fenekét pl megfogja? Ami neki nagyon kellemetlenül eseik amellet, hogy váratlanul is... Ráadásul az illető fel sem vállalja magát ugye, mivel tömeg van.
Köszönöm a visszajelzéseket. Kérlek, ne itt veszekedjetek...
Egyébként az én álláspontom az, hogy csak úgy ne fogdosson senki. Ha valakivel kezdek jóban lenni és szívesen fogadom tőle az érintést, akkor persze, jó. De most egy random buliban egy random ember.. Kicsit megalázó érzés...
Egy buliban ahol nagy a tömeg van hogy véletlen, ezt sokan nem tudják vagy akarják megkülömböztetni a tapizástól.
Ha valódi a tapi és nem vállalják föl, az szimpla tahóság.
Ha valaki ezt fölvállalja az lehet tahó, vagy olyan ember akinek a környeetében ezt többen is dílyazták, és rosszul mérte fel, hogy az adott hölgy vevő e erre, vagy sem... ...mert hát nem minden nő érez elllenszenvet az efféle viselkedésre.
Köszönöm a válaszokat! :)
Tény és való, hogy nem sok ember lelhető fel ilyen eseményeken, akik ne fogyasztottak volna legalább egy kis alkoholt.
Meg persze lehetnek nőneműek is, akiknek ez tetszik is. (Bár általánosságban én még nem hallottam ilyenről, de feltételezem egyesekről.)
A tömegben kicsit hozzáérés meg egyáltalán nem ugyanaz szerintem legalábbis. Az nem egy határozott,,megfogás,, hanem csak így ,,nekilökődés,, inkább a tapasztalataim alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!