Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány évesen kezdik befejezni...

Hány évesen kezdik befejezni a rendszeres éjszakai bulizásokat az emberek?

Figyelt kérdés
Te mikor kezdted befejezni a bulizást? Volt valamilyen oka amiatt befejezted? (pl meguntad, időhiány, komoly kapcsolat, stb?
szept. 29. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
Én el sem kezdtem 😄 (30-as korosztály vagyok)
szept. 29. 12:47
 12/18 anonim ***** válasza:
én sem kezdtem el 21f
szept. 29. 13:24
 13/18 anonim ***** válasza:

Olyan 21 körül maradt abba ez a bulizós élet. Fontosabbnak tartottam a párkapcsolatot mint a bulit. Inkább értem ezt úgy, hogy az én barátnőm nem helybeli volt így utaznom kellett érte busszal ami hétvégén felénk elég ritkán járt így inkább vele maradtam hétvégente és nem csak 2-3 órára mentem át hozzá.

Haverok ez miatt elpártoltak tőlem így utánna amúgy se lett volna kivel mennem. De nem is bánom, elég volt az sok balhéból.

szept. 29. 15:06
 14/18 anonim ***** válasza:
26 voltam, de azért mert addigra széthullott a társaság.
szept. 29. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Az ismeretségi körömben régen sem volt és jelenleg sincs rendszeres éjszakai bulizó.

Alkalmi "bulizók" vannak a 0-99 éves korosztalyból, akik városi, munkahelyi, klub által szervezett rendezvényekre, fesztiválokra, esetleg koncertekre járnak, akár nappal, akár este.

szept. 29. 17:29
 16/18 anonim ***** válasza:
ez az oldal pff . a közhelyeket írt felpotozzák, aki nomrális választ azt meg le..
szept. 29. 20:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálam 22-33 év között volt rendszeres, aztán kissé lepattant egy társaság és volt egy komoly problémám az életben. Most ritkábban járok, nyáron egyáltalán nem, más dolgok fontosabbak lettek.

35/F

szept. 30. 07:48
 18/18 anonim ***** válasza:

17+

Viszont nálam buli - kezdeti próbák után - soha nem tartott hajnali 3 óránál tovább, illetve inkább 2 óráig. Mert képtelen vagyok reggeltől elaludni és kétszer 36 órás ébrenléttől beteg lettem. Altató sem hatott. Magyarázatot nem igazán tudok rá, mert különben sok más élethelyzetben masszív vagyok. De ez nem működik nálam. Ezért is például már elég egy esti billiárdozás, koktélozás, koncert.

szept. 30. 07:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!