Mi volt életed legemlékezetesebb bulija? Mennyire vagy bulizós?
Alkalmanként buliztam, legemlékezetesebb Olaszországban volt egy tengerpart mellett. Azért még remélem lesznek hasonlóan emlékezetes bulik a jövőben.
23/F
Egy kezemen meg tudom számolni, hány buliban voltam, viszont azoknak hála, felmértem, hogy nem nekem való dolgok ezek, szóval semennyire sem vagyok bulizós típus.
A legemlékezetesebb, nem pozitív értelemben, a szalagavató bankett after-ja volt. Egyik évfolyamtárs jelenetet rendezett, összetört egy drága üveg pezsgőt, amit le is akart utána vizelni. Egyik lány osztálytársam meg rámozdult az egyik srác osztálytársunkra, pedig mindkettejüknek volt párkapcsolata. A lányt ráadásul a barátja szedte le a srác osztálytársunkról. Velem meg egy olyan srác próbált flörtölni, míg le nem intettem, aki mellett végig ott állt a barátnője. Az akkori legjobb barátnőm meg majdnem részegre itta magát, aztán mikor rászóltam, hogy elég lesz, mert állni sem bírt már, totál kiakadt.
Több is volt.
Dexion Alsóörs
Olasz, osztrák klubok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!