Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi volt életed legemlékezetese...

Mi volt életed legemlékezetesebb bulija? Mennyire vagy bulizós?

Figyelt kérdés

nov. 24. 10:04
A kérdező szavazást indított:
Rendszeresen, gyakran buliztam.
Néha, alkalmankénti bulik voltak.
Semennyire, egyáltalán nem.
14 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 26 éves koromig nagyon sokat jártam bulizni. Nem tudok egy olyat kiemelni, ami emlékezetesebb volt, mint a többi, de örülök, hogy ezzel teltek a fiatal éveim. Babázni meg otthon ücsörögni eszem ágában nem lett volna még.
nov. 24. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmanként buliztam, legemlékezetesebb Olaszországban volt egy tengerpart mellett. Azért még remélem lesznek hasonlóan emlékezetes bulik a jövőben.

23/F

nov. 24. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, ami kifejezetten emlékezetes lett volna. A legtöbb buli jó, amin részt veszek, jól érezzük magunkat, de nem szoktak olyan fú de hatalmas dolgok történni, csak duma, nevetgélés, stb.
nov. 24. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha bulizok, általában az a vége, hogy nem emlékszem semmire. Úgyhogy sajnos nem sokat tudok mesélni.
nov. 24. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy kezemen meg tudom számolni, hány buliban voltam, viszont azoknak hála, felmértem, hogy nem nekem való dolgok ezek, szóval semennyire sem vagyok bulizós típus.

A legemlékezetesebb, nem pozitív értelemben, a szalagavató bankett after-ja volt. Egyik évfolyamtárs jelenetet rendezett, összetört egy drága üveg pezsgőt, amit le is akart utána vizelni. Egyik lány osztálytársam meg rámozdult az egyik srác osztálytársunkra, pedig mindkettejüknek volt párkapcsolata. A lányt ráadásul a barátja szedte le a srác osztálytársunkról. Velem meg egy olyan srác próbált flörtölni, míg le nem intettem, aki mellett végig ott állt a barátnője. Az akkori legjobb barátnőm meg majdnem részegre itta magát, aztán mikor rászóltam, hogy elég lesz, mert állni sem bírt már, totál kiakadt.

nov. 24. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Alkalmankénti bulizó vagyok. Igazából több emlékezetes buli is volt, csak mindegyik más miatt. Pl. emlékezetes volt az első szabadtéri dub buli, amikor homokban ugrálva táncoltunk, az a munkatársakkal való buli, amikor a buli után még éjszaka kimentünk csodálni a kivilágított Budapestet, meg az az egyetlenegy buli, amikor annyira benyakaltam, hogy azt sem vettem észre, hogy kabát nélkül mentem haza.
nov. 25. 15:59
 7/8 anonim válasza:
FOO
nov. 26. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Több is volt.

Dexion Alsóörs

Olasz, osztrák klubok

dec. 17. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!