Szereted a karácsonyi ünnepeket?
Figyelt kérdés
#karácsony, ünnepek
nov. 24. 11:24
1/29 anonim válasza:
Ha megkapom amit szeretnék akkor igen. Amúgy az elhízàstol félek ,nem tudok ellenàlni a karácsonyi finomsagoknak. És lusta vagyok mozogni. Télen sajnos mindig 4 kg val leszek több ha nem többel.
2/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es az őszinte válaszod.
nov. 24. 11:29
3/29 Metionin válasza:
Nem, nem is ünnepeljük. Csak 2 nap kötelező szabi, mint a többi vallásos cucc.
4/29 anonim válasza:
Nagyon szívesen. Idén próbálok nem többet enni, de nekem nehéz...
5/29 anonim válasza:
Szeretem a különleges fények, finom illatok, bensőséges hangulat miatt.
6/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm Metionin a hozzászólásod.
#4 Sok sikert kívánok! Nincs olyan dolog amin ne lehetne felülemelkedni. Csupán minél megszokottabb dologról vagy minél inkább olyan dologról van szó, amire vágyunk, amit kívánunk, amire késztetést érzünk hogy megtegyük, annál erősebb akaraterő, önkontroll és öntudatosság szükséges, hogy képessé váljunk az adott dolgon felülkerekedni és felülemelkedni.
nov. 24. 11:36
7/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5-ös a hozzászólást!
nov. 24. 11:37
8/29 anonim válasza:
Utálom, mert álszenteskedés az egész. Mi ezért sem ünnepeljük. A szabadnapok jól jönnek és ennyi.
9/29 anonim válasza:
Nem szeretem. Üzletre kihegyezett képmutatás. Teljesen felesleges "szeretet" mögé bújtatott teljesítménykényszer, konfliktusgenerátor, kényszerzabálás, rongyrázás.
10/29 anonim válasza:
Gyerekkoromban gyűlöltem, az év legstresszesebb, legbalhésabb időszaka volt "hála" a szüleimnek. Felnőttként nem érdekel, és a többi vallásos ünnep se. Örülök az extra szabinak, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!