Szereted a karácsonyi ünnepeket?
Figyelt kérdés
#karácsony, ünnepek
nov. 24. 11:24
31/31 anonim válasza:
Semmilyen ünnepet nem szeretek. A névnap és születésnapokat sem. Szeretem a állandóságot, az egyforma munkanapokat. Nem szeretem a kötelező ajándékozgatást sem. Abban már régen megegyeztünk, hogy nem az ajándékozás a lényeg. Amire szükség van, vagy ami megtetszik neki, rögtön megkapja. Úgysem tudnám Karácsonyig titkolni.
Viszont szeretem a karácsonyi fényeket, a kivilágított várost, házakat. A feleségem díszítés mániás, ilyenkor kiéli magát. Mindenhol színes égők, díszek a lakásban. De nem zavar, örülök, hogy boldog. Nem a karácsony hat meg, hanem az ő izgatottsága, öröme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!