Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Annak mi az oka hogyha valahol...

Annak mi az oka hogyha valahol valaki rosszkedvű, feszült a légkör az másokra is átragad?

Figyelt kérdés
Saját bőrömön is tapasztalom ha olyannal vagyok egy légtérben, akinek rossz a kedve akkor az rámragad. Nekem is rossz lesz a közérzetem, feszültnek érzem magam.

szept. 28. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez általában így van. Az viszont más kérdés, hogy annak az egyénnek akitől ez árad, alapból rossznapja van vagy a személyisége egyszerűen ilyen (de általában az utóbbi).
szept. 28. 11:49
 2/2 anonim ***** válasza:
74%
Ha valakinek rossz kedve van/ ilyen személyiség, akkor abból minden mozdulatából és megnyilvánulásából ez sugárzik. Nem fog rád mosolyogni, nem fog veled viccelődni, sem figyelmes lenni. Távolságtartó lesz és passzív. Te meg átveszed.
szept. 28. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!