Milyen kellemetlen félreértésben volt részed, ami nagyon kellemetlen/ciki helyzetet szült?
2. Ember, mi a gond veled? :))
Az eszedbe sem jutott, hogy azért nem szóltak, mert szimplán csak nem akartak kellemetlen helyzetbe hozni?
Nem én értettem félre valamit, hanem egy másik ember, de én kerültem miatta rettentő kellemetlen helyzetbe, 15 évvel ezelőtti történet.
Egy ismerősömmel közös a zenei ízlésünk, konkrétan egy bandáért rajongunk már 30 éve. (40-es korosztály vagyunk). Mivel tényleg csak sima ismerős, nem érdekelt a magánélete és hogy van-e valakije, csak a zenéről chateltünk. Egyszer felajánlotta, hogy elhoz egy koncertfelvételt DVD-n a munkahelyemre, mert ott lakott nem messze. Hívott, kimentem a DVD-ért, beszélgettünk pár mondatot és elment. Pár órával később kaptam egy nőtől egy levelet az IWIW-re, hogy egy hülye ri*banc vagyok, kopjak le a párjáról, mert ha nem, akkor megkeres és kikaparja a szemeimet. Mindezt hosszú mondatokban taglalva, különböző jelzőkkel illetve, amit nem tettem zsebre 😀 Természetesen továbbítottam az ismerősnek és megírtam neki, hogy mindketten jobban járunk, ha nem keres többet.
Nyelvórán épp a dátumokat vettük, így hamar eljutottunk a születési dátumokig, amit a legjobban úgy akart a tanár gyakoroltatni, hogy elmondatta velünk a sajátunk, és a szüleinkét is.
A padtársamnak épp "mindenen röhögök" korszaka volt, így nagyon tetszett neki a tény, hogy apáink és anyáink közt pont 10-10 év van, és talán még a hónapok is egyeztek. Ezen meg úgy elkezdett nevetni, hogy egyszerűen képtelen volt abbahagyni. A tanár meg felkapta a fejét, egyenest a szemenbe nézett és kiabálni kezdett, hogy annál nagyobb szégyent el sem tud képzelni, hogy a gyerek nem tudja a saját szüleinek születési idejét, és mocskosul szán mindenkit, aki ezt nem tudja. Esélyem sem volt megmondani, hogy ez nem nekem szól, mert tudom ezeket (órára pontosan amúgy), mivel azonnal leintett, többször is. Óra után meg úgy kiviharzott a teremből, hogy akkor sem hagyott lehetőséget arra, hogy ezt megmagyarázzam.
Valószínűleg azért reagált ennyire hevesen, mert az incidens előtt haltak meg a szülei, pár hónappal egymás után, ami teljesen megtörte őt (érthető mód).
Amikor én értettem félre dolgot:
- egy egész projekt csúszott 3 hetet, mert félreértettük egy kollégával együtt azt, hogy mit is várnak el tőlünk egy bizonyos határidőre
- még gimis koromban hittem azt és mondtam vkinek, hogy egy évfolyamtársunk csalja a barátját, mert azt hittem, hogy a srác, akivel iwiwen pózol, a barátja, de kiderült, az unokatestvére
Amikor engem értettek félre:
- ez vicces lesz: grogot kértem egy pubban, és drognak értették... hasonló sztori: amikor azt mondtam, maracujás testápolóval kenem magam, exem úgy értette, marhagulyással :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!