Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ezt a szituációt mennyire...

Ezt a szituációt mennyire lehet levágni hogy be van állva az ember? Van olyan szemét ember aki ha látja h vki be van állva akkor ráhívja a rendőrt?

Figyelt kérdés
Tegyük fel valaki felszáll a vonatra és valami gyorsítót vett be, szoval nem basztat senkit, sőt ha hozzá szól valaki véletlenül(magatol nemszol senkihez) akkor jo ertelemben közvetlenül kedvesen válaszol es mondjuk ezek latszodnak a mozgásán: nem belassult, hanem gyors mindenre gyorsan reagál, gyorsan kozlekedik, a zenere enyhén bologatja a fejét, ha vkivel beszellget akkor gyorsan telefonál ha gyorsan valakivel beszel, de nem szetszortan es ilyesmi, es diplomatikusan fogalmaz nagyon, csak neha akad el a beszede.
szept. 8. 16:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
azert kerdem mert reggelente szoktam latni egy elegge begyorsult embert, vonaton mikozben megyek egyetemre, es pont ez a tema hogy irni kell ey szituaciot ilyesmi temaban es pont sikerult osszekapcsolnom, ezt az embert raadasul meg az egyetemre is kell szoval ja pont osszefugg
szept. 8. 17:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Mert összefüggéstelenül beszélsz, és világosan látszik hogy itt puhatolózol a társadalmi elfogadottsággal kapcsolatban. Tegnap is kérdezted már, akkor még E/1 személyben:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1279..

szept. 8. 17:33
 13/17 A kérdező kommentje:
#12, ezt a kérdést nem en irtam ki, es nem beszelek osszfuggestelenul, szimplan gyorsan irok, de mindig. Es az miert lenne puhatolozas, hogy kerdezem a velemenyeket? Azt hittem a gyakori erre is valo
szept. 8. 17:37
 14/17 anonim ***** válasza:
64%

Nem te írtad ki? Ennyire hatalmas véletlen lenne, hogy egy napon belül két különböző ember így ír ki ki kérdést?

- a beállva szót használja

- nem ír ékezetet az é/ö/ő/ü/ű betűk helyén, ellenben az "á" betűket használja

- mindkettőben zenét hallgat a trip közben

- mindkettőben parázik, hogy mások észreveszik, hiába úgy csinál akivel minden rendben van.

Ember, legalább ne hazudnál. Te vagy a drogos kutya, és ma még be is szívtál, mert képtelen vagy egy gondolatmenetet egy kommentben megfogalmazni, helyette hatszor utánajavítasz. Mit szívsz?

szept. 8. 17:44
 15/17 A kérdező kommentje:
miert kell egybol drogos kutyanak hivni? senkinek se artottam csak kedves vagyok es kozvetlenxd
szept. 8. 17:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Ahogy talasztalom,aki nem járatos különböző szerek hatasaiban,ha nem viselkedsz feltunoen furán,azt fogja gondolni, hogy alapból vagy ilyen. Aki pedig vágja ezt a világot,nem valószínű, hogy rendőrt hivna rád. Múltkor kolleganommel beszelgetve jöttem erre ra. Neki fel se tűnt, hogy egy kollegank rendszeresen betépve jár dolgozni 🤷szoval ne aggódj,csak ne légy feltűnő
szept. 8. 18:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Amíg nem kötekedsz meg ordítozol, addig a lőtéri kutyát nem érdekli, mit csinálsz a vonaton. Tele vannak a vonatok fura arcokkal, senkit nem érdekel.
szept. 9. 09:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!