Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valaki úgy veszi fel a...

Ha valaki úgy veszi fel a telefont, hogy:igen"vagy"halo", az azt jelenti, hogy tudja ki hív? El van mentve a szám? Ha pedig úgy veszi fel, h" XY vagyok"akkor nem tudja ki hívja? Ezért mutatkozik be?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 21:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
A hívott fél soha, semmilyen körülmények között nem mutatkozik be normáliséknál.
tegnapelőtt 21:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm vette fel így a telefont. "XY" - mondta a teljes nevét
tegnapelőtt 21:58
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

Csakis név nélkül.

Aki hív, tudja, hogy kit hív és miért.

tegnapelőtt 21:59
 4/15 anonim ***** válasza:
8%
A főnökök, "nagyobb" emberek veszik úgy fel, hogy mondják a vezetéknevüket, akárki hivja
tegnapelőtt 22:22
 5/15 anonim ***** válasza:
59%
Én csak hallót mondok, ha tudom, ha nem, hogy ki hív. Nehogy már én mutatkozzak be, mikor ő hívott, és feltehetően tudja kinek a számát hívta, és azt is, hogy miért. Ha elmondja, hogy ki ő, akkor talán én is elmondom, hogy én kivagyok ha nem tudja, és érdekel a mondanivalója.
tegnapelőtt 22:43
 6/15 anonim ***** válasza:
37%

Én azonnal bemutatkozom. Valahogy úgyis el kell indítani a kommunikációt, ezzel pedig képbe helyezem. Előfordult már, hogy valaki mellétárcsázott (tehát nem engem akart hívni), így legalább gyorsan tisztázódik az ilyesmi. Ha bent van a száma a telefonomban, akkor pedig úgy indítok, hogy "Szervusz Gyula, Balázs vagyok."

Mondjuk én szolgáltatást végző vállalkozó is vagyok, elemi érdekem, hogy aki emiatt ismeretlenként fölhív, afelé egyrészt udvarias, szolgálatkész ember benyomását keltsem, másrészt azonnal tudja, hogy azzal beszél, akit keresett, akinek mondhatja, mit szeretne. Egyébként ilyenkor az esetek 100%-ában ők is bemutatkoznak.

tegnapelőtt 22:59
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Én csak egy tessék-et mondok, aztán ő rá bízom hogy ki ő és mit akar.
tegnapelőtt 23:05
 8/15 anonim ***** válasza:
9%
Na megjöttek a nagyokosok akik mindent jobban tudnak mindenkinél, és pontoznak lefelé🙄
tegnapelőtt 23:06
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
ne vessetek meg, engem valahogy úgy oktattak még vezetékesnél hogy felvegyem, és azt mondjam halló, xy lakás, kivel beszélek? és tök sokáig ez ment... pedig még szüleimre sem jellemző. aztán manapság 34 év után ha eljutok odáig hogy felvegyek egy mobilhívást, nyilván csak egyet halózok mert a másik felen van a közlendő súlya
tegnap 00:02
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha tudom ki hív, akkor sziával vagy egyéb a baráti, ismerősi viszonyunkra jellemző köszönéssel veszem fel a telefont. Ha ismeretlen a szám, akkor csak halló vagy igen, amit mondok. Bemutatkozni csak akkor szoktam, ha visszahív valaki addig ismeretlen, akit korábban én kerestem, csak nem értem el. De akkor sem bemutatkozással veszem fel a telefont, hanem csak azután mondom, mikor elmondja a másik, hogy keresték erről a számról.
tegnap 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!