Ha valaki úgy veszi fel a telefont, hogy:igen"vagy"halo", az azt jelenti, hogy tudja ki hív? El van mentve a szám? Ha pedig úgy veszi fel, h" XY vagyok"akkor nem tudja ki hívja? Ezért mutatkozik be?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:49
11/15 anonim válasza:
Pontosan akkor szoktam igent vagy hallót mondani, amikor nem tudom, hogy ki hív.
12/15 anonim válasza:
Nem, én ismeretlen számoknak nem mutatkozom be. Sokszor hívtak már tévesen, nem kell tudniuk kit hívtak fel. Ő keresett, mutatkozzon be elsőnek ő.
13/15 anonim válasza:
Ha barát hív valamiért, azzal v.sz.l. már chat-eltem aznapon. Jelenleg 2 barátommal reggeltől estig csevegek és így valamilyen szinten már köszönünk egymásnak. (Mostanában 3.-kal is kezdődik szorosabban.) Így nincs klasszikus "helló" vagy "szia" köszönés, mert már beszéltünk. :D Nálam halló, helló-halló, igen a szokás. Elköszönés pedig puszi vagy pápua. :D Remélem, hogy most nem veszi át senki. :D :D Különben furi módon nem nagyon szeretek telefonálni. Pedig társasági vagyok és nyilván szeretem őket, de élő program mellett inkább chat. Mert chat-elés közben tudok bármit csinálni, telefonálás közben meg nem igazán.
14/15 anonim válasza:
Hivatalos céges telefon használatakor bemutatkozok ha hívnak. Magán telefonon nem. Aki azon hív vagy ismer, vagy majd ha kiderül miért hív akkor bemutatkozunk egymásnak.
15/15 anonim válasza:
A "tessék"-et vagy "halló"-t csak akkor használom, ha nem tudom, ki hívott, különben "szia"-val vagy napszaknak megfelelő köszönéssel nyitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!