Hogyan szarjam le magamban a, emberek véleményét?
Van egy sajátos stílusom, csak fekete ruha, tetkó, fekete haj. Unottságot mutatok az emberek felé. Nem tehetek erről, ez a stílusom, máshogy nembirom elképzelni magan. Nem leszek a mosolygós színes ruhás kedves lányka.
Én úgy képzelem hogy a stílusom miatt nem kedvelnek,a hátam mögött kibeszélnek, stb, és munkahelyen meg suliban is úgy érzem hogy nem jó szemmel néznek rám és emaitt nagyon feszengve érzem magam. Basztatni nem basztatnak mert attol függetlenül hogy nem beszélek sokat, nem vagyok visszahúzódó és tudják hogy nagyon be tudok szólni ha ki kell állni magamért. Viszont magamban mar ugy érzem hogy mindenki utál, de lehet hogy csak beképzelem magamnak és amúgy nem foglalkoznak úgy velem a környezetemben levő emberek.
Más is érez hasonlóan? Hogyan zárjam ki teljesen a véleményeket?
Nos mivel állításod szerint senki sem "basztat" és gondolom nem is voltak különösebben megjegyzések másoktól a stílusodra, ezért egyrészből ez a te elképzelésednek az eredménye. Másfelől viszont ha kemény stílusú vagy akkor az emberek java része ezzel bizonyos értelemben tartózkodóbb lesz.
Szóval egy szó mint száz, a stílusod és a kisugárzásod az emberek számára nem biztos, hogy könnyen emészthető. Mivel gondolom egyéniség lehetsz bizonyos téren ezért alapvetően kevesebben fognak veled kapcsolódni.
Nos azt pedig, hogy hogyan zárd ki ezeket a gondolataidat arról, hogy mit gondolnak rólad, ez egy mentális folyamat. Elfog kellened fogadni elsősorban azt, hogy nem mindenkivel fogsz szimpatizálni. Ennek az ellensúlyozásában pedig le kell tisztáznod magadban önmagad személyiségét. Ide értem az értékekeidet (belső), erősségeidet és gyengeségeidet. Az önmagad és mások véleményei vagy döntései elfogadása adhatja meg számodra azt, hogy megbékélsz az élettel.
Lényegében csak is az fog számítani, hogy te magaddal meg vagy e elégedve, és nem a mások véleménye vagy itélkezése.
A stilusod te választod, valamit kommunikálni akarsz vele, és néha megkapod a kommunikációt visszafelé is.
Ha nem akarnál a stílusoddal figyelmet és egyebeket provokálni, akkor öltözz és viselkedj átlagosan. Nem csak végletek vannak.
Gyerekeknél ez a stílus mindig is ott volt.Sz.rd le nyugodtan,csak az a baj,hogy a normális társadalomban téged sz.nak le.
A "kiállok magamért"feszegetése ócska proli duma,a műbalhé jut mindenkinek az eszébe.
Azért utálnak,mert egy kis semmirekellő gennyproli vagy,aki azzal akar hősködni,hogy beugat,utána meg,"mivan köcsög" alapon "kiáll" magáért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!