Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudok végigaludni...

Miért nem tudok végigaludni egy éjszakát anélkül hogy 3 óra körül felébrednék?

Figyelt kérdés
Mindig megébredek éjjel, kiskoromban is mindig egyszer megébredtem, fél 8 nál tovább még sose aludtam reggel. Amúgy általánosan 5 kor ébredek minden reggel. Fél 8 kor max. egy éven 1x vagy 2x kelek. Tökmindegy meddig vagyok fenn akkor is felébredek korán. Akármilyen aktív vagyok aznap sose tudok rendesen aludni. 20L

aug. 24. 09:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha délután hamar elfáradsz, érdemes lehet kipróbálni, hogy este korábban fekszel le, akár már 8 óra felé, és megfigyelni, hogy akkor is tudsz-e aludni hajnal háromig. Mert ha igen, akkor nincs ezzel semmi baj, akkor pont eleget fogsz tudni pihenni, csak korábban fekszel és korábban kelsz, mint általános. Ha viszont felébredsz az éjszaka közepén akkor is, akkor valami más lesz az oka.
aug. 29. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!