3 ora az elkeszulesi idom ha megyek valahova, hogyan valtoztassak ezen?
Felkelek
Csinalok kavet kozben csinalom a hajam ez fel ora, kelestol 45 perc mire kesz lesz a hajam. Fogat mosok, arcot
Aztan elmegyek wc-re, utana lezuhanyom a zuhanyzas max 5 perc!
Feloltozom, sminkelek egy nagyon keveset ez kb 10 perc egyutt
Megnezem minden megvan e a taskamban, bepakolom ami kell
Es ennyi, de ez a valosagban 3 ora es nem tudom hogy miert
Hány órakor kelsz? Alszol eleget?
Először a zuhanyzással, jó hideg arcmosással kellene kezdeni, mert az tutira felébreszt. Míg fürdesz 5 perc alatt lefőzöd a kávét. Jön a hajad, közben megiszod, majd kicsit vársz fogmosás. Stb… Szóval vagy logikusabban kell beosztani, mert lehet sok az üres idő vagy ami lehetséges lehet még, hogy nyomkodod a telefonod. Nem olvasol híreket reggel vagy bármi időigényes tevékenység a felsoroltakon kívül?
"Ki az isten zuhanyzik reggel?"
Te nagyon hülye vagy.
Nem mobilozol közben véletlenül?
Esetleg simán csak ücsörögsz álmosan a fésülködés és a WC-zés között..?
WC-zés mennyi ideig tart? A hajad miatt lánynak képzellek, órákig meg a férfiak szoktak a WC-n ülni, de ki tudja, ez nem törvényszerű...:D
Növeszd meg a hajad. A hosszú hajat csak megfésülöd és kész, elég 3-4 naponta mosni.
Fogmosás, arcápolás, "smink" nálam 10 perc alatt megvan, ha valaki többet sminkel, akkor sem sokkal több.
Kávéra nincs szükség reggel, aludd ki magad és lesz energiád, ebéd környékén vagy délután, mikor tényleg jogos, hogy fáradsz, ráérsz kávézni. Ez az éhgyomorra kávé csak egy függőség, nem valós igény. És ezt úgy mondom, hogy szellemi munkát végzek és igénylem is napközben a koffeinbevitelt. De így csak rontasz a helyzeteden.
Zuhanyozni nem tudom, miért kell reggel, simán kényelmesebb este. Ízlések és pofonok, de nekem gusztusosabb is tisztán lefeküdni aludni.
Táska ellenőrzés szintén esti program.
Normális esetben ez a procedúra rossz esetben is fél óra. A maradék időt szánd alvásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!