Érdemes így egyáltalán be menni a városba barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Jön majd a barátja,de nekem nincs senkim.Őszintén én nem érzem jól magam harmadik kerékként.Nincs senki,akit hívni tudnék próbáltam.Szeretnék ismerkedni is,de nem hiszek abban hogy ha pont most bemegyek városba lesz majd ott valaki
Plusz mi értelme be menni,mindig az van iszunk valamit aztán ennyi.
Olyan magányos is vagyok közben,nem tudom.
Jó lenne,ha lenne nekem is társaságom,de nem olyan könnyű keresni.
aug. 20. 15:13
1/8 anonim válasza:
Én sem érezném jól magam harmadik kerékként, de le tudod mondani (nem sokkal a program előtt) sértődés nélkül?
2/8 anonim válasza:
Én a helyedben inkább mennék, ha a másik opció az otthon maradás. Valamint otthon hidd el, hogy nehezebben ismersz meg új embereket. :D
3/8 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó,hogy nem tudom Le mondani hanem arról,hogy végre van program a városban,szeretnék és menni csak nincs kivel(max édesanyámmal.)
aug. 20. 15:25
4/8 A kérdező kommentje:
De egyáltalán hogy lehet új embereket megismerni?,hát mindenki valakivel van😅
aug. 20. 15:25
5/8 anonim válasza:
Hát nem sok. Főleg mert kedved sincs hozzá. Én se szeretem az ilyen három utas programokat. Teljesen érthető, hogy nem érzed jól magad velük. Esetleg nem tudnátok csak kettesben találkozni a barátnőddel legalább hébe-hóba?
7/8 anonim válasza:
Járj helyekre: konditerem, fotószakkör, képzőművészeti kör, túracsoport, önkéntesség, nyelvtanfolyam, torna, filmklub, tánctanfolyam ... És megjegyzem, társkeresőn és online csoportokban is ismerkedhetsz. De attól még, hogy egy ismerősöd mással van, te is becsatlakozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!