Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Már lassan 2 hónapja egyáltalá...

Már lassan 2 hónapja egyáltalán nem beszéltem a legjobb barátnőmmel, mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy kb. 2 hónapja nem beszéltünk, mivelhogy én az utóbbi időben elég depressziós voltam és nem volt kedvem semmihez, mindenkit eltaszítottam magamtól mert nem akartam a negatív hozzáállásommal elrontani mások kedvét. Így volt ez a barátnőmmel is, egyik nap még nagyban beszélgettünk Facebookon, amikor én nem tudom miért, de hirtelen leraktam a telefont és nem válaszoltam semmilyen üzenetre sem a barátnőmtől, sem pedig mástól, egyáltalán be sem léptem Facebookra egészen július óta. Most ugye elkezdődött a suli és láttam a barátnőmet, ő köszönt nekem de én alig tudtam megszólalni mert nem tudtam mit fog reagálni arra, hogy nem beszéltünk.. Nem egy osztályba járunk és nem egy településen lakunk, ezért főleg csak Facebookon tudunk beszélni, de ott szinte egész nap. Eddig mikor találkoztunk a folyosón ő mindig köszönt, de volt olyan hogy én nem mertem neki köszönni, nem tudom miért.. Szinte rá se merek nézni, mert szégyellem magam :S Facebookra pedig nem merek fellépni, mert attól félek, hogy nem ír majd rám és nem akar többé a barátnőm lenni, mert esetleg elszokott a társaságomtól stb.

Szerintetek mit kéne tennem? Nagyon bánom, hogy nem beszéltem vele és nagyon hiányzik :(

2014. szept. 3. 21:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem odaírni, hogy mindketten 17 éves lányok vagyunk.
2014. szept. 3. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Amit leírtál ide, mondd el neki! :) Ha kedvesen köszönt, akkor valószínűleg nem haragszik rád :)
2014. szept. 3. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Naa, mi történt?:)
2014. szept. 5. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát talán beszélj! Nem olyan nehéz felhívni.
2014. szept. 6. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!