Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőmmel mindent...

A legjobb barátnőmmel mindent megosztok, és mindig úgy zárjuk le ezeket hogy ez csak a kettőnk titka. Ő mégis ezeket mind elmondja az anyukájának és mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
nagyon jóban van az anyukájával mindig öleli és puszilja meg minden még elöttem is, én is jóban vagyok az anyukámmal de ő mégsem a barátnőm. már idegesít, hogy a fiús dolgokat is elmondja neki. talán el kéne nézzem, lehet hogy az anyukája a jobbik éne?
2014. júl. 21. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne mondj el neki olyat, amit nem szeretnél, hogy más is megtudjon.
2014. júl. 21. 11:07
 2/5 anonim válasza:

Esetleg mondd el neki, hogy ez zavar téged. Hisz ez a kettőtök titka, nemde? Bármennyire is jóban van az anyukájával, ez neked rosszul esik.

Én is hiába vagyok jóba anyukámmal, mégsem mondom el neki a barátnőim titkait. Mondjuk nekem a lelkiismeretem se engedi, egyszerűen rossz érzés.

De gondolom ti még nem vagytok 21 évesek :)

2014. júl. 21. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Elsőre szólj neki, hogy zavar. Ha nem érdekli, akkor ne mondj el neki mindent.
2014. júl. 21. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam már a helyedben. Elég sokszor szóbahoztam neki, és már szinte teljesen leszokott arról, hogy az én dolgaimat is elmondja otthon, mert tudja hogy én se kotyogom ki soha a titkait. :)
2014. júl. 21. 15:05
 5/5 anonim válasza:
Mondd, meg neki,hogy ez zavar.Ha nem mondod meg neki:az anyukája biztos tesz egy két megjegyzést az életedre,és ez befolyásolhatja az ődöntéseit is.Vigyázz,ha nem szeretnéd eleveszíteni őt
2014. okt. 24. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!