Nagyon rosszul érzem magam e miatt. Sokszor találkozom a legjobb barátnőmmel itt-ott mikor ott vannak a közös ismerőseim, és mindig csak a barátnőmhöz beszélnek, hozzám egyáltalán nem. (a többi lent? )
Voltam olyan helyzetben mint a barátnőd-sőt kisérteties a hasonlósá az írásod alapján, mert mindig velem beszélgettek és hozzám fordultak az emberek, és nem a barátnőmhöz, aki nem más mint az ellenségem.
Őt is útálták mint téged, és vele is út-áltak beszélni az emberek, sőt többszőr is kértek hogy ne vigyem magammal-mint az irásodban, de én vittem, és tőrődtem vele, enni adtam neki amikor nem volt mit ennie,fizetést adtam neki mikor nem volt munkahelye, oda adtam neki mindenemet, és a leggaládabb legsúnyibb, egyik leggonoszabb ellenségem lett, bár hála Istennek agyilag nem változott semmit, sőt, így ez nekem mindig is előny..
Szóval hagyd szépen a barátnődet békén, és szépen búcsúzz el tőle addig, mig ugyanoda nem fogsz jutni mint az én "kedves" ellenségem-az irigység miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!