Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem tudok nők közelében...

Nem tudok nők közelében lenni, zavarnak és szenvedek ha ott vannak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eddig sosem beszéltem nővel, meg úgy én nem tudom mit szoktak csinálni vagy beszélni. Ma megyek egy társaságba ahol lesz csaj, de én előre félek mert biztos mindenki meg akar neki felelni meg nyaliznak majd neki mivel nincs barátja ( meg ha lenne akkor is és ez számomra is elítélendő ) , legutóbb nem bírtam az ilyen összejövetelt, olyan zavaró pl. ,hogy a csajtól mindenki kérdez, de a csaj senkitől sem. 1 óra múlva jelenésem van, de nagyon úgy vagyok, hogy lemondom, kínos lesz.
aug. 17. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

"biztos mindenki meg akar neki felelni meg nyaliznak majd neki mivel nincs barátja"

. Vannak nálad gondok...

De neked ezzel mi a gondod?

Hadd csinálják, ha jól esik,

csajból se hülye mindegyik,

de ha ennyire rühelled őket,

annál jobb, ha elkerülnek.

aug. 17. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Semmit, max ismerd el magadnak, hogy homi vagy.
aug. 17. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Sose hagyd el a szobád, probléma megoldva.
aug. 17. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Xdd hány éves vagy öt?
aug. 17. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
14%

Én is ki nem állhatom a nőket pont ezért, akadhat 1-2 kivétel akik nem abból állnak, hogy sajnáltatják magukat, és áldozatot játszanak, csak hogy elérjék amit akarnak, de a legtöbbre ez jellemző.

Az általad leírt típus az meg szánalmas, beképzeltek az ilyenek, és elvárják a figyelmet, de viszonozni meg nem hajlandóak. Párkapcsolatba pedig ugyanúgy a palinak sajnáltatják és játszák meg magukat, aztán alap dolgokat nem adnak meg a pasinak, például figyelmet, szeretetet, tiszteletet. Csak a rinya megy nekik.

Szóval ne érezd magad rosszul, mert a legtöbbje tényleg ilyen, és ha muszáj lesz interaktálnod egy olyan csajjal mint amit leírtál, akkor ne hagyd magad befolyásolni, ezeknek az a célja hogy minden az ő előnyükre menjen.

N

aug. 17. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
"interaktálnod"
aug. 17. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!