Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy valaki...

Miért van az, hogy valaki embergyűlőlő lett?

Figyelt kérdés
Nagymamám és nagynéném azt mondta, hogy azok lettek mind a ketten.

2024. aug. 3. 20:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

9 es, az h nincs szeretet, tinikoromban mar láttam

De azt, hogy nemhogy szeretet nincs, hanem egymás TUDATOS es kéjes tönkretétele, nemcsak parkapcsolatban, szülő gyerek, munkahelyen, ahhoz 47 évet kellett éljek, hogy ezt is meglássam!

2024. aug. 3. 21:08
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

Pár ilyen "embergyűlölő" figurát ismerek, tömören és röviden a hulladék jelző a legtalálóbb rájuk.

Nem tanulnak az életből, a hibáikból, inkább utálnak mindenkit, az sokkal egyszerűbb.

Ha tehetem, elkerülöm az ilyen szardarabokat, főleg az ilyenekből lesznek a sorozatgyilkosok, tömeggyilkosok, stb.

2024. aug. 3. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

A sok sok csalódástól és kudarctól.

És a reménytől amiktől megfosztanak.

2024. aug. 3. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem mindneki mutatja ki, hogy "utálja " az embereket!!!

Én mindenkivel alapból kedves vagyok, tehát senki meg nem mondaná ,hogy nem szeretem őket, de nem vagyok rájuk már kíváncsi ,tehát senkit nem engedek közel magamhoz, nálam így mutatkozik meg az "utálat ".

2024. aug. 3. 21:33
 15/19 anonim ***** válasza:
83%

7 es es 11 es válaszokat én írtam és hozzátenném, hogy nem lettem se magamba fordult, se embergyűlölő, hanem inkább óvatos!

Nem gyűlölök senkit!

Nem mérgezem magam ilyen érzésekkel és alapvetően sem voltam soha bosszúálló ahhoz túl lusta vagyok es töröl mindent az agyam egy idő utan mert túlzottan szeretem az életet!

2024. aug. 3. 21:45
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Csak szét kell nézni, hogy bizonyos esetekben egyik ember hogyan kezeli a másikat. Főleg, ha gyengébb(nek tartja magánál).

Elveszi a kedvet az emberekbe vetett bizalomtól a feléjük való nyitástól, és nem fogja olyan hűdenagyon nagyra tartani az embereket.

2024. aug. 4. 00:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Ő is-, de őt is kölcsönösen utálták, lejáratták egymást.
2024. aug. 4. 10:26
 18/19 veszettkecske ***** válasza:
Ez korral is kialakulhat. Ők egy egészen másfajta világba születtek és a változást nem teljesen pozitívumként élik meg. Az öregség tudata és egyéb vonzatai sem mindig okoznak felhőtlen boldogságot és nyugalmat jelenleg.
2024. aug. 4. 12:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Kialakul.Néha rámtör.Hozzáteszem nem vagyok félszeg,beszélgetni is szeretek ,sőt ugymondjam a munkám során emberekkel kommunikálok.

Ennek ellenére gyakran tele van a t.köm az emberekkel.Röviden érti mindenki ezt a kifejezést.És teljesen mindegy,hogy az egy nő,férfi,gyerek vagy idős bácsi.

Bemegyek vásárolni és futok ki mert nem tudom elviselni az embereket.A bőgő gyereket legszivesebben felrúgnám,de a miniszoknyás csajt is ,hogy pont az arcomba áll,mert én válogatok a polcnál,vagy a tülekedő veszekedő nyugdíjasokat a húspultnál egytől egyig pofánvagdosnám legszivesebben!!Ilyenkor mindenki zavar és menekülök ki minél előbb.Legszivesebben elmennék egy olyan helyre,ahol nincs senki.

De tényleg senki,mert arra gondolok,ha egy vizparton tőlem 100 méterre 1 db ember is van,biztos hogy meg fog találni!!

2024. aug. 10. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!