Miért van az, hogy valaki embergyűlőlő lett?
Gyűlölet általában a szeretetből alakul ki.Akit szeret valaki és az elbánik vele, attól lehet így érezni.
Közömbös embert nem lehet gyűlölni,mert a gyűlölet érzelem.
Tudok azonosulni nagynénédékkel, kezdek én is az lenni.
Túl sokat adtak mind lelkileg, mind anyagilag olyan emberek számára, mind ismerkedésben, mint barátságban, munkahelyen, aki utána pár hét, vagy hónap múlva már szembeköpött..
Ilyenek az emberek. Csak az nem csalódott még, és naív, aki 20 éves kor alatti.
Hát sok szeretnivaló nincs az emberekben, de köztük kell mégis élni. 90% buta mint az éjszaka, lelketlen irigy es rágalmazó .
Nekem sokan azert keresték a baratsagom, mert egyszerűen infókat akartak rólam, irigyeltek.
Meg kellett tanuljam, h ne higyjek a mosolynak.
A pasik, a volt ferjem végig a gyenge pontjaim keresték, a “fogást” rajtam, hogy majd ha szakítanák, hol tudnak támadni. Mit tudnak felhozni ellenem.
Mivel tudnak zsarolni.
Nem, nem a szeretet es egymas tamogatásáról szóltak ezek a kapcsolatok, se a gazdag ex ferjemmel se a csóró alkalmi melókból élő barátommal, aki aljasságban még a volt ferjemen is túltett!
Fotóimmal visszaélt stb hadd ne soroljam.
Olyan volt az eddigi magánéletem mint a rémálom
Tehat en egy ferfivel aludtam, oralisan elégítettem ki egy szörnyet, egy ellenséget!
Es nem keves idő telt el amíg rájöttem, hogy kik ezek az emberek, mert miert lenne gonosz nem?
Mit mondjak?
Itt vagyok 50 hez közel most már teljesen egyedül es elegedetten!
Úgy érzem elég volt ismerkedésből is, mert hánynom kell csak a gondolatára, hamis barátokból is, meg olyan pasikból is aki 60 körül van es most en pont jól jönnék benntlakásos cselédjének, hogy főzzek mossak rá, a semmiert.
Ma már örülök, hogy egyedül vagyok, nagy luxus ez, az önállóság és a szabadság.
Nemcsak fizikailag de lelkileg is szabad vagyok!
Nagyjából én is ilyenné váltam, régebben szerettem az embereket ,nyitott voltam és valószínű naiv.
Már nem érdekelnek, érdekek vannak és nem igazi szeretet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!