K...László kérdése:
Mit kezdjek az embergyűlöletemmel?
Figyelt kérdés
Van pár haverom, kollégám, akikkel jól kijövök, de rajtuk kívül bárki mással nehézkes a kapcsolatteremtés. Barátnőm sok éve nincs, pedig vágyom valakire. Sok társkereső oldalon is fent vagyok, meg a való életben is próbálkozom, de egyre kevesebb önbizalommal. Amikor elküld egy lány (anyámba), mindig csak nő bennem a gyűlölet, és gyűlölni kezdem azokat a sportagyú nagydumás embereket, akiknek 10 percbe telik új párkapcsolatot kialakítani. Gyűlölöm, aki lenéz, mert dolgozni járok. Gyűlölöm azt, aki követendő példának hoz fel olyan embereket, akikkel egy levegőt nem szeretnék szívni. Hogyan tegyem túl magam egy tüköremlegetős lányon? Ha nem szeretnék bazári majomnak kinézni, akkor áshatok is magamnak egy gödröt? Mit csináljak, hogy legalább a meglévő gyűlöletem ne látsszon rajtam, ha teljesen pozitívan közelítenék valakihez?2017. jún. 24. 21:27
1/5 anonim válasza:
Kb 8 éve majdnem minden nap este megdug a a pasim, de van, hogy napi több menet is van, és nincsenek ilyen problémáim.
25/ passzív meleg
2/5 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy azért viselkednek veled az emberek úgy, ahogy, mert a gyűlöletedet megérzik. Csak próbálj megnyugodni és barátságos lenni, még akkor is, ha látszólag kezdetben nem lesz eredménye
3/5 anonim válasza:
Kérd Jézus Krisztust, hogy segítsen. Vagy egy pszichiátert.
4/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy heteroszexuális vagyok, és aktív lennék, ha lenne kivel. Csak lánnyal szeretnék kapcsolatot. Fiú jelentkező lett volna, de épp ezért nincsen 9 éve kapcsolatom. Genetikailag a nőkre izgulok fel. A külsőmmel van csak gond.
2017. jún. 25. 10:02
5/5 A kérdező kommentje:
Látom, itt csupa szakértő van. Elmegyógyászhoz nem mehetek, mert ha kiderül, hogy bármiért a segítségére szorulok, akkor a munkámnak egyből lőttek. Nem akarom, hogy kárba vesszen a tanulással töltött időm. Amíg mindenki szórakozott, addig én az egész gyerekkoromat áttanultam. Nem is tudtam emiatt beilleszkedni sehová. Már így is gyűlölöm, hogy más, aki felelőtlen és hanyag, jobban él és minden könnyebb neki, mint nekem. Még majd szégyenszemre ilyenektől kellejen száraz kenyérért koldulni. Inkább a halál.
2017. jún. 25. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!